Elforlaget - Forlagssjef

#205

Vår forlagssjef går over i pensjonistenes rekker. Vi søker derfor en ny person til å lede det videre arbeidet med å utvikle Elforlaget og samtidig kunne bidra i utvikling av Nelfo som en toneangivende leverandør av kompetanse og opplæring.

Elforlaget har en solid posisjon som utgiver av faglitteratur og læremidler for elektrofagene, så vel som fagbøker for elbransjen. Elforlaget er en del av Nelfo og viktig for organisasjonens bransjerettede virksomhet. Vi har utviklet egen portal for digitale utgivelser, og digitale løsninger vil være et satsningsområde fremover for hele vår aktivitet.

Vi søker en person med driv, engasjement og gjennom­slagskraft. Du vil lede et lite, men ambisiøst forlag med solid posisjon i markedet. Det krever selvstendighet, evne til å kommunisere klart og tydelig, god økonomi­forståelse, ryddighet og gode samarbeidsevner.

Du må:

  • være beslutningsdyktig og kunne lede prosjekter like godt som mennesker
  • være visjonær og kreativ og samtidig evne å tenke strategisk
  • ha kommersiell teft, være målrettet og se på endringer som middel for utvikling
  • helst ha forlagsbakgrunn og kjenne til prosesser for å søke offentlige støttemidler
  • være god på å selge inn dine ideer og forhandle på ulike nivåer

Du er utpreget digital, men ser samtidig at andre løsninger kan ha sin berettigelse. Utfordringer inspirerer deg og du er ikke redd for å utfordre etablerte løsninger. Du er fleksibel, har god gjennom­føringsevne og vilje og energi til å lykkes. Det er fint om du har kjennskap til elektrobransjen og fagutdanning. Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr:

  • godt arbeidsmiljø
  • konkurransedyktige betingelser
  • personlige og faglige utfordringer

Spørsmål om stillingen
Nils-Erik Magnell, Direktør marked og utvikling. Tlf 930 84 200.

Søknadsfrist: 1. oktober 2021

Søk her!

 

Om arbeidsgiveren

Nelfo er en landsforening i NHO med 1830 medlemsbedrifter innenfor el- og it-området med over 30.000 ansatte. Nelfo arbeider primært innenfor områdene næringspolitikk, arbeidsgiverspørsmål og medlemsservice overfor medlemmene.
Elforlaget er en del av den kommersielle virksomheten i Nelfo. Andre aktiviteter er bl. a. kurs og konferanser, fagtidsskrift og dataverktøy.