NHO

Innhold

Energi Norge - praktikant ut året

#205

Er du samfunnsengasjert og nysgjerrig, med interesse for fornybar energi og elektrifisering? Da er kanskje du vår nye praktikant?

Vi søker en fremoverlent og initiativrik person som trives både med å jobbe på egen hånd og tett i en liten gruppe. Vi ser gjerne at du har en fagkrets som inkluderer økonomi, statsvitenskap eller tekniske fag og gjerne har emner innen klima og energi i fagkretsen. 
  
Energi Norge er en landsomfattende interesse- og arbeidsgiverorganisasjon, som representerer selskapene som produserer, transporterer og leverer fornybar energi i Norge.  
 
Fornybarnæringens visjon er at Norge skal ta en global lederrolle som det første fornybare og fullelektriske samfunn i verden. Norges unike fornybarressurser legger grunnlag for omstilling til et utslippsfritt samfunn og for grønn vekst og nye arbeidsplasser innen næringslivet.  
 
Den aktuelle stillingen vil være knyttet til prosjektet som følger opp visjonen om det fornybare og fullelektriske Norge. Gjennom et opphold hos oss vil du bidra i arbeidet med å fremme elektrifisering som klima- og næringsutviklingstiltak, samt å fremme fornybarnæringens interesser.  

Som praktikant vil du
  • Arbeide sammen med prosjektleder for elektrifisering og andre av Energi Norges ansatte
  • Ha varierte og spennende oppgaver med muligheter for å lære om fornybarnæringens arbeid med grønn omstilling og påvirkningsarbeid
  • Bidra med enkelt analysearbeid og med å utvikle utspill i media/sosiale medier
  • Eventuelt ta ledelse på mindre prosjekter
  • Holde deg oppdatert om hva som rører seg innen elektrifisering
Kompetanse

Den rette kandidaten er sannsynligvis nylig ferdig med eller er underveis i en mastergrad. Det vil bli lagt vekt på forståelse for feltet, at du har et analytisk hode og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt sans for praktisk arbeid.

Egenskaper
  • Fremoverlent og initiativrik
  • Trives med å jobbe på egen hånd og tett i en liten gruppe
  • Positiv, imøtekommende og serviceinnstilt
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
Søknadsfrist: 12. april 2021

Alt du trenger å gjøre er å laste opp CV, vitnemål og en kort filmsnutt på maks 3 minutter om deg selv her.

Lurer du på noe? Kontakt Kristin Blindheim, prosjektleder. Tlf 480 90 102 eller kb@energinorge.no.