NHO

Innhold

NHO - Business Intelligence løsningsarkitekt

Foto: Unsplash

Lyst til å være vårt faglige fyrtårn og ta ansvar for NHO sin BI- satsing?

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO arbeider for at våre 25 000 medlemsbedrifter får bedre rammevilkår. Vi kjennetegnes ved høy kvalitet i alt vi gjør, faktabasert kommunikasjon, stor faglig tyngde og modige og fremtidsrettede standpunkter. Nå styrker vi vår satsning på IT og digitalisering, og søker en erfaren Løsningsarkitekt for Business Intelligence, som kan hjelpe oss å skru sammen innovative BI-løsninger, og utnytte mulighetene som ligger i Big Data!

Som løsningsarkitekt vil du ha hovedansvaret for å videreutvikle vårt datavarehus på Microsoft stacken, med Power BI på toppen og som driftes helt i skyen. Du vil ha det overordnede faglige ansvaret innenfor et område NHO har store ambisjoner for. Du kommer til åutvikle fremtidens BI-plattform for innsikt og analyse i tråd med NHO sine ambisjoner. I tillegg til å være ansvarlig for overordnet arkitektur i datavarehuset vil du ta et helhetlig ansvar for utvikling innen dataintegrasjon, modellering og kubedesign i tillegg til mer strategiske arkitektoppgaver. En del av dine oppgaver vil også være å kartlegge behov for innsikt på tvers av NHO, for deretter å definere og implementere gode løsninger. Vi har flere eksterne samarbeidspartnere som kjenner løsningen godt, og med et sterkere internt eierskap, vil vi utvikle svært gode løsninger fremover.

Vi kan blant annet tilby deg en viktig rolle med stor mulighet til å påvirke i landets mest betydningsfulle næringslivsorganisasjon. I vår satsning på BI og innsikt vil du få mye ansvar, utfordrende arbeidsoppgaver og dyktige kolleger med høye ambisjoner. Vi ønsker å bidra til din utvikling, både faglig og personlig og vi er stolte av å ha gode ordninger som sikrer kompetanse og videreutvikling. Du vil blant annet jobbe sammen med Anne og Kim-Robin i innovasjons- og utviklingsavdelingen, og ha kontor i historiske Næringslivets hus på Majorstuen. Stillingen inngår som en del av NHOs nyopprettede avdeling for Innovasjon og utvikling, og det er store muligheter for å påvirke både rollen og BI sin posisjon i NHO. Vi ser etter deg som har sterk interesse for å skape løsninger med høy forretningsverdi, og hvor vi benytter informasjon som en strategisk ressurs.

Hvem er du?
På toppen av ønskelisten står en profil som kunne tenke seg å være et faglig fyrtårn internt, hands on på utviklingen i tillegg til å utføre spennende arkitektoppgaver. Om du ikke allerede er helt «der» så må du gjerne ha et ønske om å komme dit. Du har i alle fall noen års relevant arbeidserfaring, gjerne i tillegg til høyere utdannelse. Du har jobbet med Business Intelligence teknologier, gjerne på Microsoft stacken (SSIS, SSAS, SSRS), men det er ikke et krav da vi tror det meste kan læres. Vi håper at du tar med deg god virksomhetsforståelse og erfaring fra å jobbe med ulike forretningsmessige problemstillinger. Vi tror du er strukturert, og tydelig i din kommunikasjon - både skriftlig og muntlig. I tillegg er du komfortabel med å bli utfordret, samtidig som du utfordrer det etablerte. Vi trenger en lagspiller som deler og spiller folk rundt seg gode, og som har veldig lyst til å være med på vår transformasjonsreise.

 

Vil du være med å bygge fremtidens næringslivsorganisasjon? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Janne Kristiansen eller Jacob Bruun (tlf: 921 33 989) for en uforpliktende prat.

Søknadsfrist: 19. januar. Søk her.