NHO

Innhold

NHO - CRM-arkitekt

Foto: Unsplash

Vil du være med å bygge fremtidens næringslivsorganisasjon?

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO arbeider for at våre 25 000 medlemsbedrifter får bedre rammevilkår. Vi kjennetegnes ved høy kvalitet i alt vi gjør, faktabasert kommunikasjon, stor faglig tyngde og modige og fremtidsrettede standpunkter. Nå styrker vi vår satsning på IT og digitalisering av våre løsninger, og søker en CRM-Arkitekt som vil være en sentral ressurs i dette arbeidet.

NHO står overfor en større digital transformasjon og vi ansetter nå en CRM-arkitekt som skal være ansvarlig for å etablere en helt ny løsning basert på Dynamics 365. Du vil bli del av et høyt kompetent team, bestående av utviklere og løsningsansvarlige. Hos oss er CRM-systemet ett av de viktigste kjernesystemene i organisasjonen med rundt 800 brukere.

Som CRM-arkitekt vil du påvirke, forme og vise vei i det videre arbeidet med vår CRM-satsning. Vi etablerer et helt nytt team, hvor du blir vår tekniske lead med fagansvar, og dermed en sentral ressurs i vårt IT team. Vi håper du vil være noe hands on på kode i de tilfellene det trengs, i tillegg til å faglede resten av det tekniske CRM-teamet. Du vil være en kultur- og holdningsbygger mot både teknisk miljø og brukere av systemet, samtidig som du samarbeider tett med plattformens løsningsansvarlig (produkteier). I starten vil det være viktig å kartlegge nåværende CRM-løsning og du vil deretter ta ansvar i utarbeidelsen av den nye skyløsningen.

Vi kan blant annet tilby deg en viktig rolle med stor mulighet til å påvirke i landets mest betydningsfulle næringslivsorganisasjon. I vårt transformasjonsarbeid vil du få mye ansvar, utfordrende arbeidsoppgaver og dyktige kolleger med høye ambisjoner. Vi ønsker å bidra til din utvikling, både faglig og personlig og vi er stolte av å ha gode ordninger som sikrer kompetanse og videreutvikling. Du vil blant annet jobbe sammen med Anne og Kim-Robin i IT, innovasjon og utviklingsavdelingen, og ha kontor i historiske Næringslivets hus på Majorstuen.

Hvem er du?
Du har forhåpentligvis solid CRM erfaring, fortrinnsvis på Dynamics-plattformen, og har kjennskap til kode men har jobbet deg over i arkitekturlandskapet. Det er viktig at du er opptatt av metodikk, gode rutiner og er oppdatert på best practice. Du har kanskje bakgrunn fra et .Net-miljø, og gjerne med relevante sertifiseringer. Som person er du løsningsorientert, opptatt av fremdrift og har høy gjennomføringsevne. Du er strukturert, og tydelig i din kommunikasjon - både skriftlig og muntlig. I tillegg er du komfortabel med å bli utfordret, og med å utfordre det etablerte. Vi trenger en lagspiller som deler og spiller folk rundt seg gode, og som har veldig lyst til å være med på vår transformasjonsreise.

Vil du være med å bygge fremtidens næringslivsorganisasjon?

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Lars Frøyland på tlf: 98833854 / e-post: lars.froyland@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 98468690 / e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.

Søk på stillingen her. Søknadsfrist 10.04.2019.

 

Om arbeidsgiveren
Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. NHO skal arbeide for at medlemmene får arbeidsvilkår og utviklingsmuligheter som styrker næringslivets konkurransedyktighet og lønnsomhet, og derved skape grunnlag for en god leve- og livsstandard i et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn.

NHO har ca. 25.000 medlemmer som utgjør ca. 570.000 årsverk. Medlemsbedriftene spenner fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper i de fleste bransjer. Utover NHO sentralt, består NHO-fellesskapet av 12 regionforeninger som dekker alle fylkene og 16 landsforeninger som ivaretar medlemmenes bransjeinteresser.