NHO

Innhold

NHO - student til deltidsjobb i Europatimen

Europatimen

Europatimen

Er du interessert i europeisk politikk? Kjenner du til EU-systemet og Norges tilknytning til EU gjennom EØS-avtalen? Liker du å holde foredrag og jobbe med ungdom?

NHO søker student til å delta i arbeidet med Europatimen.

Europatimen er et undervisningsopplegg om EU og EØS-avtalen for elever ved videregående skoler, som NHO har utviklet med innspill fra Utenriksdepartementet. EU-samarbeidet er av stor betydning for Norge og norsk økonomi. Målet med Europatimen er å øke elevers kunnskap og interesse for EU og Norges forhold til EU.

Du vil hovedsakelig holde Europatimer for videregående skoler på Østlandet, men man vil også få ansvar for å holde timer på skoler andre steder i landet. En viktig del av arbeidet vil, i tillegg til å holde Europatimen, være å markedsføre timen, planlegge turneer og forbedre presentasjonen.  

Vi er på jakt etter en student som har utdanning eller arbeidserfaring fra EU/EØS-feltet eller innenfor pedagogikk. Du er ryddig, pålitelig, og fleksibel. Du føler deg sikker i rollen som foredragsholder og evner å skape energi og engasjement blant ditt publikum.

Vi tilbyr deg en utfordrende og stimulerende jobb med konkurransedyktige lønnsbetingelser og fleksibel arbeidstid.

Interessert?
For spørsmål om stillingen, ta kontakt med  Audun Gotaas Bonde .

Søknadsfrist er 20. januar 2019.
Send søknad og kortfattet CV med vitnemål og attester hit.

 Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. NHO har ca. 26.000 medlemsbedrifter som utgjør ca. 540.000 arbeidsplasser. NHO arbeider for at medlemmene får bedre arbeidsvilkår og utviklingsmuligheter som styrker næringslivets konkurransedyktighet og lønnsomhet. Gode bedrifter gir et økonomisk sunt samfunn med gode velferdstilbud.