NHO søker student til deltidsengasjement

Er du serviceinnstilt, nøyaktig og interessert i norsk næringsliv?

Vi søker en student til vårt Medlemssenter for en prosjektperiode på 6 måneder med mulighet for forlengelse. Estimert arbeidstid er to og en halv arbeidsdag per uke (50%), vi er fleksible for ulike løsninger ut fra hva som passer deg.

Medlemssenteret er NHOs kontaktpunkt ut mot våre 32 000 medlemmer. Vi har en viktig oppgave i å sikre fornøyde medlemmer gjennom gode medlemsopplevelser, oppdatert medlemsdata og tariffavtalebindinger, samt korrekt kontingentberegning.

Arbeidsoppgaver           

Rollen innebærer førstelinjearbeid overfor våre medlemmer på telefon og chat. Henvendelsene varierer i omfang og vil innebære tilgangs- og brukersupport for våre medlemssider, spørsmål knyttet til medlemskap og tjenester, veilede medlemmer til bruk av våre av digitale arbeidsgivertjenester og kontakt med andre avdelinger og foreninger i felleskapet.

Du vil også arbeide med ulike administrative oppgaver knyttet til ajourhold av medlemsdata.  

Hvem er du

Vi søker deg som er på 2-3 året av studiene med interesse for norsk nærings- og arbeidsliv.

Rollen krever gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig, samtidig som du evner å sette deg raskt inn i nye problemstillinger og takler korte frister.

Det forventes at du har gode IT-kunnskaper og evner å sette deg raskt inn i nye systemer.

Vi er åpne for studenter innen ulike utdanningsretninger og særlig deg som studerer innen administrasjon eller samfunnsvitenskapelige fagområder.

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Avdelingsleder Anders Christian Enger på tlf.  480 00 202.

Vi ser frem til å motta din søknad snarest og senest 30. januar.

SØK HER