NHO

Innhold

NHO Reiseliv - Distriktssjef i Innlandet

#205

Vil du bli vår nye distriktssjef i Hedmark og Oppland?

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har god salgserfaring, gjerne innen storhusholdning bransjen. Du jobber godt både selvstendig og i team, og oppnår de målene du eller andre setter for deg. Du er sosial og utadvendt, og har et bredt nettverk av mennesker rundt deg både på medlems- og leverandørsiden. Du har en god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Videre er du godt organisert, og ser nødvendigheten av orden og struktur i ditt arbeide. Du må trives med å reise og ha varierte dager. Du har mye energi, og en utstrakt vilje til å lykkes. Du trives med frihet under ansvar, og deler gjerne dine erfaringer med andre i teamet.

Du strekker deg langt for å oppnå både egne og teamets mål.

Du har gjerne erfaring og utdannelse innen reiseliv eller storhusholdning bransjen.

Dokumenterte resultater fra tidligere som du stolt kan vise oss har du selvsagt liggende klart.

Du motiveres av å treffe nye mennesker, og er glad i å være på farten.

Fortrolig med bruk av PC som arbeids- og presentasjonsverktøy og kjent med arbeidsverktøy i form av MS Office, CRM-verktøy, Power BI osv.

Du er gjerne bosatt i Lillehammer eller Hamar

Hva skal du jobbe med hos oss?

Din hovedoppgave blir å være vårt ansikt utad lokalt i ditt distrikt, og markedsføre NHO Reiseliv og Innkjøpskjeden. Du utarbeider din egen markedsplan for aktiv medlemsverving i samarbeid med Salgs- og Markedssjef. Medlemmer verver du med fokus på kvalitet og etterlevelse av NHO Reiseliv sine verdier til enhver tid. Eksisterende medlemmer skal følges opp på en profesjonell og god måte med kontinuerlig fokus på å øke lojaliteten til våre inngåtte avtaler, samt innsalg av netthandel og kampanjer i henhold til handlingsplan.

Du må også være god til å kommunisere, kunne samarbeide godt og samtidig ha evne å bygge og utvikle relasjoner med samarbeidspartneres lokale representanter, og delta på definerte messer, kundetreff og lokale medlemsmøter.

Vi kan tilby deg

Varierte og spennende oppgaver og ansvarsområder i et godt opparbeidet distrikt med sunn konkurranse. Vi har gode pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Reisevirksomhet må påregnes da de fleste ukedagene vil bestå av medlem besøk og oppfølging av prosjekter.

Førerkort klasse B og plettfri vandel er en forutsetning.

Er du rett person med høye ambisjoner så vil vi gjerne høre fra deg.

Distriktssjef rapporterer til Salgs- og Markedssjefen

Alle henvendelser behandles konfidensielt om ønskelig.

 

Spørsmål om stillingen:

Kontakt Javvad Latif, salgs og markedssjef. Tlf 997 48 551.

Søknadsfrist: snarest

Søk her!

 

Om NHO Reiseliv

NHO Reiseliv organiserer bedrifter innen overnatting, servering, camping og catering samt familieparker, attraksjonsbedrifter og andre typer reiselivsbedrifter.
Vi har omlag 3400 medlemmer med ca. 35 000 årsverk. Virksomheten omfatter arbeidsgiver- og næringspolitikk og en omfattende medlemsservice. En viktig del av medlemsservicen er å kunne tilby medlemmene gunstige innkjøpsavtaler av varer og tjenester. Innkjøpsarbeidet er organisert i en egen innkjøpskjede med 19 ansatte og over 3200 medlemmer, som til sammen representerer et årlig varekjøp på ca. NOK 3 mrd.

NHO Reiseliv er tilknyttet Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).