NHO

Innhold

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden - distriktssjef Rogaland

#005

#120

For å styrke servicen overfor våre medlemmer søker NHO Reiseliv Innkjøpskjeden etter distriktssjef i Rogaland.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har noen års salgserfaring, gjerne innen storhusholdningsbransjen. Du jobber godt både selvstendig og i team, og oppnår de målene du eller andre setter for deg. Du er sosial og utadvendt, og har et bredt nettverk av mennesker rundt deg både på medlems- og leverandørsiden. Du har en god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Videre er du godt organisert, og ser nødvendigheten av orden og struktur i ditt arbeide. Du har mye energi, og en utstrakt vilje til å lykkes. Du trives med frihet under ansvar, og deler gjerne dine erfaringer med andre i teamet.
Du strekker deg langt for å oppnå både egne og teamets mål.

Du har gjerne erfaring og utdannelse innen reiseliv eller storhusholdningsbransjen.

Dokumenterte resultater fra tidligere som du stolt kan vise oss har du selvsagt liggende klart.
Du motiveres av å treffe nye mennesker, og er glad i å være på farten.

Du er godt kjent med data som arbeidsverktøy i form av MS Office, CRM-verktøy, osv.

Hva skal du jobbe med hos oss?

Din hovedoppgave blir å være vårt ansikt utad lokalt i ditt distrikt, og markedsføre NHO Reiseliv og Innkjøpskjeden. Du utarbeider din egen markedsplan for aktiv medlemsverving i samarbeid med Regionsjef. Medlemmer verver du med fokus på kvalitet og etterlevelse av NHO Reiseliv sine verdier til enhver tid. Eksisterende medlemmer skal følges opp på en profesjonell og god måte med kontinuerlig fokus på å øke lojaliteten til våre inngåtte avtaler, samt innsalg av netthandel og kampanjer i henhold til handlingsplan.

Det er viktig at du har god relasjon med samarbeidspartneres lokale representanter, og deltar på definerte messer, kundetreff og lokale medlemsmøter.


Vi kan tilby deg
Varierte og spennende oppgaver og ansvarsområder i et godt opparbeidet distrikt med sunn konkurranse. Vi har gode pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Reisevirksomhet må påregnes.

Førerkort klasse B og plettfri vandel er en forutsetning.

Vil du vite mer om stillingen så tar du kontakt med vår Regionsjef Ann Lynum på mobil 90964096 eller pr.mail til ann.lynum@nhoreiseliv.no

Distriktssjef rapporterer til Regionsjef.

Alle henvendelser behandles konfidensielt om ønskelig.

Søk på stillingen her!

Frist: Snarest!