Norsk Industri - Fagsjef for Maritim Bransjeforening og Havbruksleverandørene

Lyst på spennende arbeidsoppgaver i Norges største industriorganisasjon?

Arbeidsoppgaver 

Norsk Industri søker person til stillingen som Fagsjef for Maritim Bransjeforening og Havbruksleverandørene. Stillingen innebærer industriell forståelse og oppfølging av to svært dynamiske næringer - den maritime fastlandsindustrien, samt teknologi- og service leverandører til havbruksnæringen. Stillingen tilbyr den rette kandidat spennende arbeidsoppgaver og en bred kontaktflate mot medlemsbedrifter, andre landsforeninger i NHO-systemet, myndigheter, politikere og diverse fagmiljø. 

Arbeidet innebærer 

Stillingen inngår i Bransje- og Industripolitisk avdeling. Fagsjef vil jobbe tett med Bransjesjef for Maritim Bransjeforening og Havbruksleverandørene.  Svært mye politikk for maritim industri og havbruksnæringen er under endring, og dette blir lærerikt å ta del i. Mye av arbeidet vil bestå av analyser, utarbeidelse av rapporter og beslutningsgrunnlag, innspill til prosjekter og høringer, organisering og oppfølging av møter & konferanser samt kontakt med bedrifter og klyngeorganisasjoner. Fagsjef vil også bli engasjert til annet arbeid i den industripolitiske avdelingen i samråd med direktøren der. Noe reiseaktivitet kan forventes.  

Kvalifikasjoner/egenskaper 

  • Relevant høyere utdanning 
  • Kjennskap til havbruksnæringen og maritim industri 
  • Gode muntlige/skriftlige norsk/engelsk kunnskaper 
  • Evne til å jobbe selvstendig 
  • Evne til å jobbe tett med kolleger med annet bransjeansvar  

Vi tilbyr 

  • Et dynamisk arbeidsmiljø i Norges største industriorganisasjon 
  • Kolleger med bredde- og spisskompetanse 
  • Moderne og lyse kontorlokaler i Oslo med god kantine 

Har du spørsmål kan du kontakte direktør for Bransje og Industripolitisk avdeling Knut E. Sunde på mail  knut.sunde@norskindustri.no eller mobil 90030773. 

Vi tar imot søknadene fortløpende, og siste frist er 31. januar. SØK HER 

 

Om Norsk Industri 

Norsk Industri er en arbeidsgiverorganisasjon for industrien i Norge. Vi har over 3 000 medlemsbedrifter fra de fleste industribransjer. Bedriftene har mer enn 130 000 ansatte. Vi er både arbeidsgiverorganisasjon og industripolitisk aktør. Vår hovedoppgave er å arbeide for at medlemmene kan videreutvikle sin industrielle virksomhet i Norge. Vår grunnholdning er at økt verdiskaping og gode arbeidsplasser er selve forutsetningen for et økonomisk sunt og vekstkraftig velferdssamfunn. 

Norsk Industri har ca. 40 ansatte og er den største landsforeningen i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Vi holder til i moderne lokaler i Oslo (Majorstuen), hvor vi er samlokalisert med resten av NHO-fellesskapet med ca. 700 medarbeidere. Norsk Industri er en IA-bedrift.