NHO

Innhold

NHO - Prosjektleder digitalisering

Møte på café

Foto: Unsplash

Med digitalisering på agendaen søker vi en solid prosjektleder!

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO arbeider for at våre over 26 000 medlemsbedrifter får bedre rammevilkår. Vi kjennetegnes ved høy kvalitet i alt vi gjør, faktabasert kommunikasjon, stor faglig tyngde og modige og fremtidsrettede standpunkter. Nå søker vi en dyktig og proaktiv prosjektleder til våre digitaliserings- og IT-prosjekter.

Din rolle hos oss:
Vi skal profesjonalisere prosjektgjennomføringen og porteføljestyringen, og vi har mange spennende prosjekter foran oss. Som prosjektleder her hos oss vil du bidra med forretningsutvikling gjennom digitaliseringsprosjekter, effektivisering og optimalisering av vår verktøy- og tjenesteportefølje. Du vil være et viktig bidrag i det å skape en ny kultur for innovasjon samt være med på å videreutvikle rammeverk for prosjektledelse som passer vår organisasjon. Du vil få en rolle som i stor grad vil formes av din kompetanse, ditt engasjement og ikke minst driv for å få ting gjort. Vår organisasjon er stor og det er mange som vil ha glede av våre prosjekter, og det er derfor viktig at du liker å bygge nettverk og jobbe i grenseland teknologi/forretning. Kundereisen bør stå i fokus og du vil avdekke behov, hente innspill og være en god sparringspartner og rådgiver når nye verktøy og tjenester lanseres. Hvis du har prosjektledererfaringen, så byr vi på spennende utfordringer hvor ditt bidrag vil ha innvirkning på en stor del av det norske næringslivet.

Vi sørger for at du får en viktig rolle med stor mulighet til å påvirke i en ny avdeling i landets mest betydningsfulle næringslivsorganisasjon. Vi ønsker å bidra til din utvikling, både faglig og personlig, og du vil få mange spennende kollegaer i et tungt kompetansemiljø. Du vil blant annet jobbe sammen med Anne og Thomas i innovasjons- og utviklingsavdelingen, og ha kontor i historiske Næringslivets hus på Majorstuen.

H
vem er du?
Det er viktig at du er en relasjonsbygger og kan skape tillit ute i organisasjonen. NHO har en viktig samfunnsrolle og en kompleks organisasjon, hvor det å holde overblikket og forstå helheten er en spennende del av hverdagen. Du er flink til å kommunisere med ulike deler av organisasjonen og er vant med å balansere flere forskjellige interessenter. Vi tror du har noen års erfaring som prosjektleder, har jobbet med digitale prosjekter og har god kjennskap til Prince2, PMP, eller lignende prosjektrammeverk. Har du entusiasme og kan spre dette til folk rundt deg, tror vi at du kan komme langt på reisen som vi har satt i gang!


Vil du være med å bygge fremtidens næringslivsorganisasjon?
Ta gjerne kontakt med Dfind ved Janne Kristiansen på e-post: Janne.Kristiansen@dfind.no eller Jacob Bruun på tlf: 921 33 989 eller e-post: Jacob@dfind.no for en uforpliktende prat.

Søk på stillingen her!

Søknadsfrist: 19. januar 2019.