Norsk Industri - Rådgiver

Foto: Norsk Industri

Vil du være med på spennende digitaliseringsprosjekter? Er du nyutdannet, på god vei til å bli det, eller i starten av din karriere og ønsker å opparbeide deg erfaring med digitalisering?

Hos Norsk Industri vil du få mulighet til å utvikle din egen karrierefremtid og samtidig være med på å legge til rette for mer verdiskaping i Norge.

Norsk Industri har drevet med kursing siden 60-tallet, og tilbyr i dag en rekke digitale kurs innen HMS, ledelse og fagopplæring som brukes av hele industrien. Vi har stort fokus på digitalisering og oppdatering av kurs, og er nå på utkikk etter en person med pedagogiske og digitale ferdigheter som kan bidra på reisen videre.

Dine oppgaver vil blant annet være kursutvikling og -produksjon, medlemsservice og prosjektledelse. I tillegg vil du bli superbruker i våre kurssystemer.

Vi er ute etter deg som er:

  • Nysgjerrig i møte med teknologi
  • Iderik og ikke redd for å prøve ut ideer
  • Har gode kommunikasjonsevner
  • Er kreativ og tar initiativ
  • Jobber selvstendig og har struktur på eget arbeid
  • Har gode samarbeidsevner og ønsker å lære

Den vi søker har høyere utdanning på mastergradsnivå. Utdannelsen kan gjerne være innenfor pedagogikk, men dette er ikke et krav.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby samfunnsnyttige arbeidsoppgaver, spennende utfordringer og utviklingsmuligheter i NHOs største landsforening. Landsforeningen holder til i NHO-bygget på Majorstua og du vil få mulighet til å knytte spennende kontakter og bygge nettverk, både på huset og eksternt. Den vi ansetter må regne med litt reisevirksomhet.

Vi vet at ulike perspektiver fremmer nytenking, gir dypere innsikt og bedre resultater. Norsk Industri ønsker derfor et stort mangfold blant søkerne.

Syns du dette høres spennende ut? Vil du høre mer om stillingen? Ta kontakt med fagsjef Mikkel Bjonge på e-post mikkel.bjonge@norskindustri.no.

SØK HER

Send inn din CV med en kort søknad innen 12. februar 2023.

 

Om Norsk Industri

Norsk Industri er den største landsforeningen i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).
Vi representerer over 3000 bedrifter over hele landet. Vi jobber for å legge til rette for mer verdiskaping i Norge. Det er dette som sikrer velferden, gir jobber, gode lokalsamfunn, eksport og utvikling av samfunnet. Vi jobber i hovedsak innenfor områdene næringspolitikk, energi, klima og miljø, jus og tariff. Vi er rundt 40 ansatte, og holder til i fine lokaler sentralt på Majorstua i Oslo.