Student - Europatimen

EU flagg i vinden

Er du interessert i europeisk politikk? Liker du å holde foredrag og jobbe med ungdom?

NHO søker student til å delta i arbeidet med EuropatimenEuropatimen er et undervisningsopplegg om EU og EØS-avtalen for elever i videregående skole, som NHO har utviklet med innspill fra Utenriksdepartementet. Målet med Europatimen er å øke elevers kunnskap om EU og Norges forhold til EU, samt internasjonalt samarbeids betydning for norsk økonomi og velferd. 

Arbeidsoppgaver

Du vil hovedsakelig holde undervisningsopplegget i Oslo og andre deler av Østlandet. Normalt vil man også få ansvar for å planlegge og gjennomføre skoleturneer andre steder i landet. En viktig del av arbeidet vil i tillegg være å markedsføre timen.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi er på jakt etter en student som har utdanning eller arbeidserfaring fra EU/EØS-feltet eller innenfor pedagogikk. Du føler deg trygg i rollen som foredragsholder og evner å skape energi og engasjement blant ditt publikum. Arbeidet krever høy grad av selvstendighet og fleksibilitet.

Vi tilbyr:

  • En spennende jobb hvor du får muligheten til å utvikle praktiske ferdigheter og muntlig formidlingsevne.
  • Muligheten til å bli en del av et ungt kompetansemiljø i NHO.
  • Fleksible arbeidstider.
  • Et engasjement på 6 måneder med mulighet for forlengelse.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med ansvarlig for Europatimen, Camilla Walstad (404 94 491) eller studentkoordinator, Isabelle Bergseth (413 86 496).

Vi ønsker deg velkommen som søker.  Søk her innen 11. desember 2022. 

 

NHO er den største interesseorganisasjonen for små, mellomstore og store bedrifter i Norge. Over 30 000 norske bedrifter er medlemmer hos oss og vi jobber for at de skal få bedre rammevilkår hver dag.