• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • I år er det Larvik som inviterer næringslivet i Vestfold på sommerfest. Bli med oss og ta Bølgen for bedriftene våre du også!
  Sommerfest - igjen!!!
  15. april 2018

  I år er det Larvik som inviterer næringslivet i Vestfold på sommerfest. Bli med oss og ta Bølgen for bedriftene våre du også!

 • 160 deltagere fant veien til Leverandørkonferansen om Nytt sykehus i Drammen, som Helse Sør-Øst arrangerte i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling, onsdag 11.april.Leverandørkonferansen hadde til hensikt å informere leverandører om status på prosjektet og skissere videre prosjektprosess fremover, slik at leverandørene skulle være best mulig forberedt på å kunne levere gode løsninger på det behovet som Helse Sør-Øst har i forbindelse med bygging av det nye sykehuset.......og informasjon fikk de!
  Startskuddet gått for leverandørdialogen om Nytt sykehus i Drammen
  14. april 2018

  160 deltagere fant veien til Leverandørkonferansen om Nytt sykehus i Drammen, som Helse Sør-Øst arrangerte i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling, onsdag 11.april.Leverandørkonferansen hadde til hensikt å informere leverandører om status på prosjektet og skissere videre prosjektprosess fremover, slik at leverandørene skulle være best mulig forberedt på å kunne levere gode løsninger på det behovet som Helse Sør-Øst har i forbindelse med bygging av det nye sykehuset.......og informasjon fikk de!

 • 15 timer på overtid ble NHO og LO/YS enige i årets tariffoppgjør.
 • Visit Vestfold oppfordrer næringsdrivende til å gi et attraktivt tilbud til lokalbefolkningen 26. og 27. mai. For eksempel to for en, gratis inngang, rabatt eller aktivitet!
  Vil dere tilby noe i"Turist i eget fylke"?
  29. mars 2018

  Visit Vestfold oppfordrer næringsdrivende til å gi et attraktivt tilbud til lokalbefolkningen 26. og 27. mai. For eksempel to for en, gratis inngang, rabatt eller aktivitet!

 • Verdien av samarbeid
  15. mars 2018

  Onsdag 14. mars avviklet NHO Vestfold og Telemark "Verdien av arbeid", den første årskonferansen som sammenslått regionskontor

 • Hvordan bli verdensledende? Det var spørsmålet Powered by Telemark og NHO stilte da grønn industri sto på dagsordenen fredag.
 • Under fanen "Jobbskaperne" ønsker vi å løfte frem bedrifter som skaper arbeidsplasser, velferd og gode lokalmiljøer i Vestfold og Telemark. Først ut er «HR-huset Fønix»
  Jobbskaperne
  28. januar 2018

  Under fanen "Jobbskaperne" ønsker vi å løfte frem bedrifter som skaper arbeidsplasser, velferd og gode lokalmiljøer i Vestfold og Telemark. Først ut er «HR-huset Fønix»

 • 27. februar 2018 på Bølgen i Larvik

Aktuelt

Alle kjøretøy må betale for de nye veiene
18. april 2018

Både varetransporten og personbilene må stimuleres til raskt å komme over på batterier og biodiesel. Samtidig er næringslivet avhengig av den nødvendige storsatsingen i Nasjonal Transportplan.

Kontakt

Kristin Saga

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

kristin.saga@nho.no
Mobil
90181077
Vivil Hunding Strømme

Rådgiver

NHO Vestfold og Telemark

vivil.hunding.stromme@nho.no
Mobil
95936337
Helene Marie Naper

Advokat

NHO Vestfold og Telemark

helene.naper@nho.no
Mobil
41034734
Hege Pflug

Rådgiver

NHO Vestfold og Telemark

hege.pflug@nho.no
Mobil
47648252
Nikolai Boye

Regiondirektør

NHO Vestfold og Telemark

nikolai.boye@nho.no
Telefon
90968986