• Arrangementer

  NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Skal Norge klare å levere folk med riktig kompetanse i fremtiden, er vi avhengig av tett samarbeid mellom utdanningsinstitusjonene og næringslivet. I går gjennomførte fakultetet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap i NMBU styremøtet sitt hos Borregaard.
  Tettere samarbeid mellom næringslivet og universitetene
  21. september 2017

  Skal Norge klare å levere folk med riktig kompetanse i fremtiden, er vi avhengig av tett samarbeid mellom utdanningsinstitusjonene og næringslivet. I går gjennomførte fakultetet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap i NMBU styremøtet sitt hos Borregaard.

 • La oss heie på våre jobbskapere og sørge for at Østfold er en god næringsvert. Arbeidet må starte allerede nå med regjeringserklæringen, skriver regiondirektør Roald Gulbrandsen i dagens utgave av Fredrikstad Blad.
  Vi må ha jobbvekst i privat sektor
  19. september 2017

  La oss heie på våre jobbskapere og sørge for at Østfold er en god næringsvert. Arbeidet må starte allerede nå med regjeringserklæringen, skriver regiondirektør Roald Gulbrandsen i dagens utgave av Fredrikstad Blad.

 • Den viktigste saken nå og i årene fremover blir hvordan politikerne skal legge til rette for flere jobber og flere i jobb.
 • NHO Østfold og Venstre er enige om fire hovedområder som er avgjørende for at Østfold skal utvikle seg til å bli en enda mer attraktiv region for næringsutvikling og nyetablering av bedrifter.
  Hvordan gjøre Østfold mer attraktiv?
  30. august 2017

  NHO Østfold og Venstre er enige om fire hovedområder som er avgjørende for at Østfold skal utvikle seg til å bli en enda mer attraktiv region for næringsutvikling og nyetablering av bedrifter.

 • Det er i år første gang at et flertall av kommunene i Østfold går frem. De 10 kommunene med fremgang representerer over 75 prosent av befolkningen i fylket.
  Østfold går frem i NHOs KommuneNM
  10. august 2017

  Det er i år første gang at et flertall av kommunene i Østfold går frem. De 10 kommunene med fremgang representerer over 75 prosent av befolkningen i fylket.

 • I disse dager gjør tusenvis av unge østfoldinger seg klare til å starte på nye skoler, semestre og utdanninger. Norge blir ofte kalt kunnskapslandet og vår formue er kompetente mennesker i arbeid, skriver regiondirektør Roald Gulbrandsen i dagens utgave av Fredrikstad Blad.
  Vi må tørre å satse på teknologi
  8. august 2017

  I disse dager gjør tusenvis av unge østfoldinger seg klare til å starte på nye skoler, semestre og utdanninger. Norge blir ofte kalt kunnskapslandet og vår formue er kompetente mennesker i arbeid, skriver regiondirektør Roald Gulbrandsen i dagens utgave av Fredrikstad Blad.

 • Aberia Ung er en norsk velferdsinnovatør som yter tjenester til barn og unge som har behov for barneverntjenester og helse og omsorgstjenester.

Aktuelt

Registrer digital adresse i Altinn!
20. september 2017

Stadig oftere sender det offentlige meldinger, vedtak og lignende digitalt til bedrifter. Registrerer du en digital adresse i Altinn, får du egne varsler om henvendelser fra forvaltningen.

Kontakt

Roald Gulbrandsen

Regiondirektør

NHO Østfold

roald.gulbrandsen@nho.no
Mobil
+4791369564
Yusuf Nebi Bastas

Rådgiver

NHO Østfold

yusuf.nebi.bastas@nho.no
Mobil
46265916