• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Denne uka arrangerte NHO Østfold, LO og Østfold fylkeskommune «Fagopplæringskonferanse 2016». Rundt 170 engasjerte deltakere samlet seg for å finne nye samarbeidsformer og veier fram mot et felles mål om flere læreplasser og for å møte fremtidens kompetansebehov.
  Fagopplæringskonferansen
  25. november 2016

  Denne uka arrangerte NHO Østfold, LO og Østfold fylkeskommune «Fagopplæringskonferanse 2016». Rundt 170 engasjerte deltakere samlet seg for å finne nye samarbeidsformer og veier fram mot et felles mål om flere læreplasser og for å møte fremtidens kompetansebehov.

 • Borregaards unike kompetanse sikret bedriften årets pris.
 • "Vi trenger lærere som kan inspirere elevene til en framtid i teknologi- og realfag"
  Kompetanse for fremtiden
  8. november 2016

  "Vi trenger lærere som kan inspirere elevene til en framtid i teknologi- og realfag"

 • I løpet av to uker har 2700 ungdomsskolejenter fra Kristiansand til Alta møtt unge kvinner som studerer eller jobber med teknologi. Responsen har vært overveldende.
 • I en kronikk i Fredrikstad Blad slutter regiondirektør Roald Gulbrandsen seg til kritikken mot at summen til planlegging av dobbeltsporet jernbane ikke er økt vesentlig i statsbudsjettet.
  Intercity og planlegging
  28. oktober 2016

  I en kronikk i Fredrikstad Blad slutter regiondirektør Roald Gulbrandsen seg til kritikken mot at summen til planlegging av dobbeltsporet jernbane ikke er økt vesentlig i statsbudsjettet.

 • Vi trenger flere private arbeidsplasser i Østfold for å sikre velferd. Det er derfor bra at regjeringen leverer på samferdsel, forskning og målrettede tiltak for sysselsetting.
  Statsbudsjettet
  6. oktober 2016

  Vi trenger flere private arbeidsplasser i Østfold for å sikre velferd. Det er derfor bra at regjeringen leverer på samferdsel, forskning og målrettede tiltak for sysselsetting.

 • Jenter i ungdomsskolen og deres foreldre har lite kunnskap om teknologiutdanninger og jobbmuligheter innenfor teknologi. Det haster det å gjøre noe med.
  Jenter må velge teknologi og realfag!
  29. september 2016

  Jenter i ungdomsskolen og deres foreldre har lite kunnskap om teknologiutdanninger og jobbmuligheter innenfor teknologi. Det haster det å gjøre noe med.

Aktuelt

Kontakt

Roald Gulbrandsen

Regiondirektør

NHO Østfold

roald.gulbrandsen@nho.no
Mobil
+4791369564
Torill L. Myklebust

Rådgiver

NHO Østfold

torill.myklebust@nho.no
Telefon
97156105