• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Finansminister Siv Jensen lot seg imponere over Glavas omstillingsevne og bærekraftige prosjekter da hun besøkte Askim bedriften. Glava er Norges største leverandør av isolering og isolerer det meste, men nå ønsker de å hjelpe folk flest med å spare energi.
  Glava vil hjelpe folk flest - finansministeren ble imponert
  15. november 2017

  Finansminister Siv Jensen lot seg imponere over Glavas omstillingsevne og bærekraftige prosjekter da hun besøkte Askim bedriften. Glava er Norges største leverandør av isolering og isolerer det meste, men nå ønsker de å hjelpe folk flest med å spare energi.

 • Skal vi klare å møte morgendagens utfordringer må vi ha flere jenter som ønsker å studere teknologi og realfag.
 • Bedriftene i Østfold er best i Norge på å gi en sjanse til de som står utenfor arbeidslivet. 137 av NHO Østfolds bedrifter er med i Ringer i Vannet, det står det respekt av!
  Østfold på toppen av pallen
  6. november 2017

  Bedriftene i Østfold er best i Norge på å gi en sjanse til de som står utenfor arbeidslivet. 137 av NHO Østfolds bedrifter er med i Ringer i Vannet, det står det respekt av!

 • Flere bedrifter i Østfold velger å flytte produksjonen hjem igjen fra utlandet. Skal denne trenden vokse må maskinskatten bort.
 • Østfold fylkeskommune, LO og NHO talte sammen Østfolds sak under statsbudsjetthøringen i Transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget.
  Sammen for bedre samferdsel i Østfold
  1. november 2017

  Østfold fylkeskommune, LO og NHO talte sammen Østfolds sak under statsbudsjetthøringen i Transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget.

 • For oss i NHO er verdiskaping, språk, kultur og integrering viktige faktorer, og derfor mener vi Amesto Tolk fortjener denne prisen. De gjør en forskjell, sier regiondirektør Gulbrandsen.
  Amesto Tolk er NHO Østfold månedens bedrift
  31. oktober 2017

  For oss i NHO er verdiskaping, språk, kultur og integrering viktige faktorer, og derfor mener vi Amesto Tolk fortjener denne prisen. De gjør en forskjell, sier regiondirektør Gulbrandsen.

 • I går startet DNs årlige gasellekåring. Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år og tjent penger. I år er NHO for første gang hovedpartner i DNs gasellekåring. Først ute var gasellene fra Østfold og Akershus.
  Gaseller står for jobbvekst
  26. oktober 2017

  I går startet DNs årlige gasellekåring. Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år og tjent penger. I år er NHO for første gang hovedpartner i DNs gasellekåring. Først ute var gasellene fra Østfold og Akershus.

Aktuelt

Kontakt

Roald Gulbrandsen

Regiondirektør

NHO Østfold

roald.gulbrandsen@nho.no
Mobil
+4791369564
Yusuf Nebi Bastas

Rådgiver

NHO Østfold

yusuf.nebi.bastas@nho.no
Mobil
46265916