Arrangement

NHO Agders HR-møteplass: Brandsdal Group

20. okt 2021, kl. 13:00–15:00 Bransdal Group Mjåvannsvegen 201, Kristiansand
Påmeldingsfrist 16.10.2021

Tema for samlingen er den nye arbeidshverdagen post covid. Velkommen til mulighetenes arena for deg som er opptatt av operativ og strategisk HR hos Brandsdal Group.

Mange bedrifter diskuterer nå fremtidens arbeidsliv mens vi venter på hjemmekontorforskriften som skal vedtas av Stortinget i løpet av høsten.

Velkommen til HR-møteplass onsdag 20. oktober fra klokken 13.00 – 15.00
Vertskap er HR-sjef Jan Berhus i Brandsdal Group og tema er post covid. Hvordan påvirkes bedriftskulturen av hjemmekontor? Og hvordan bygge bedriftskultur i en hybrid arbeidshverdag? Jan Berhus vil også dele erfaringer fra digitalisering av HR-arbeidet som har frigjort tid og kapasitet til faktisk å jobbe med menneskene i bedriften.

Vi håper flest mulig har tid og lyst til å ta turen fysisk til Brandsdal Groups lokaler på Mjåvann utenfor Kristiansnd. 

Dette uttalte Nina Melsom, direktør arbeidsliv og forhandlinger i NHO, da hun tidligere denne måneden ble intervjuet om fremtidens arbeidsliv: – Vi trenger mer kunnskap. Arbeidsplassene er forskjellige, og behovene for både bedriftene og de ansatte er forskjellige. Derfor må vi være forsiktige med å utvikle et regelverk som er for rigid. Konsekvensene av et fleksibelt arbeidsliv og mer hjemmekontor er fortsatt usikre, sier Nina Melsom. Hun mener vi foreløpig ikke vet nok om hva som er best for bedriften og den ansatte. Samtidig mener hun at det er viktig at samfunnet legger til rette for at bedriftene kan være fleksible.