NHO

Innhold

«Alle må ha mat»

  • 17. jan 2019Kl. 09:45–12:30
  • Sam Eyde vgs Arendal

Restaurant- og matfag er en studieretning med gode jobbmuligheter både innen- og utenlands. Det er gode muligheter for lærlingeplass, fast jobb og flere muligheter for videreutdanning. Velkommen til en innføring på Sam Eyde vgs.

Kokk på Hurtigruten smiler. Hun lager frokost.

Illustrasjonsfoto: Kokk på Hurtigruten

Program:

  • Fra 09:45: Servering av kyllingwok på utsiden av skolen.
  • 10:15: Samling i auditoriet
    • Åpning ved fylkesordfører Gro Bråten
    • Panel med lærlinger, elev fra Sam Eyde vgs og bedriftsleder som vil fortelle om hverdagen som lærling og muligheter. Spørsmål fra salen.
      Skolene/ elevene oppfordres til å forberede spørsmål.
  • 11:00: Fremmøtte elever deles i 3 grupper.
    • Gruppe 1: Omvisning på skolens kjøkken.
    • Gruppe 2: Møte med lærebedrifter
    • Gruppe 3: Orientering i auditoriet (veien videre, muligheter i læretid, videreutdanningsmuligheter v/ hotellhøyskolen.)
      Etter 20 minutter bytter gruppene.
  • Avslutning 12:30.

 Spørsmål og påmelding til Fred Skagestad: fred.skagestad@nho.no, mobil 90078066