NHO

Innhold

Arendalsuka 2018

  • 13. aug 2018til 18. aug 2018
  • MØR Biffhus aka "Næringslivets Hus" i Arendal

13. til 18. august arrangeres Norges største politiske møteplass i Arendal, og NHO-fellesskapet har mye spennende på programmet.

#205

Ses vi i Arendal? Velkommen innom oss på "Næringslivets Hus", eller MØR Biffhus, under hele Arendalsuka. Fra venstre Anne Klepsland Simonsen, Trond Madsen, Siri Mathiesen, Fred Skagestad og Arnfinn Jensen.

I år finner de fleste av NHO-arrangementene sted på MØR Biffhus, som under Arendalsuken omdøpes til «Næringslivets Hus». Dette huset leier NHO, Norsk Industri, Energi Norge, NHO Mat og Drikke, NHO Handel og Service, NBF og Nelfo sammen. 

Her er en liste over NHO-arrangementene på «Næringslivets Hus» dag for dag: 
Tirsdag 14. august
Onsdag 15. august
Torsdag 16. august

NHO-relatert program utenfor «Næringslivets Hus»:


NHOs landsforeninger i Arendalsuka :
I «Næringslivets Hus»:

Andre baser i Arendalsuka:

  • Abelia har base på Telenors Arena, og lanserer årets omstillingsbarometer, har vorspiel til partilederdebatten og mye annet. Les om deres arrangementer her.
  • Mediebedriftenes landsforening deltar på mediebåten i Pollen, og arrangerer debatter om varslervern og mediepolitikk. Les mer her.
  • Norsk olje & gass er blant annet medarrangør for Energy Outlook under Arendalsuka, og har arrangementer om olje og helsenæring, oljeutsikter etter 2022 og CCS på Madam Reiersen.

Se hele programmet for Arendalsuka her.