Arrangement

Jenter og teknologi - besøk en bedrift

14. okt 2022 til 8. nov 2022 Bedriftsbesøk
Gratis

Jenter og teknologi inviterer jenter i 9. og 10. klasse til bedriftsbesøk hos 24 teknologibedrifter fra Flekkefjord i vest til Tvedestrand i øst og Evje i nord. Her får jentene møte inspirerende ansatte, delta i hands-on workshops, bli med på en omvisning hos bedriften og lære om spennende teknologi. 

Velkommen til Jenter og teknologi-bedriftsbesøk i perioden 14. oktober - 8. november.  NHO oppfordrer skolene til å inviterer jenter som allerede har interesse for teknologifag, eller som er nysgjerrige på en utdanningsretning innenfor teknologi.

Du kan enkelt få geografisk oversikt over bedriftene i listen under.  Trykk på bedriftsnavnet for å komme videre til påmeldingsskjema. Merk at hver bedrift har et maksimalt antall elever som kan delta og dette varierer mellom bedriftene.

Lister-regionen:

Region Kristiansand og Mandal: 

Setesdal: 

Østre Agder:

Fysisk show i Kristiansand 3. november fra klokken 10:00 - 13:00
Her får jentene møte lokale rollemodeller, høre på inspirerende foredrag og lære mer om hva slags muligheter teknologi kan føre til. Det blir også konkurranser og mye moro! Les mer og meld på skolen her

PS: Jenter og teknologi kan dekke inntil 50 kr per elev i transportkostnader til fysisk show i Kristiansand og bedriftsbesøk. Skolen må da selv bestille buss/ta rutebuss og fakturere Jenter og teknologi i etterkant.

Er dere en av bedriftene som vil ha besøk av jenter i 9. og 10. klasse? Send oss din kontaktinformasjon til anne.klepsland.simonsen@nho.no.