NHO

Innhold

NHO Agders HR-møteplass

  • 23. mai 2019Kl. 07:45–09:30
  • Hennig-Olsen Is Vesterveien 51, 4613 Kristiansand
  • Gratis for medlemmer i NHO Agder
  • Påmeldingsfrist 21.05.2019

I samarbeid med Agdering ønsker vi velkommen til årets andre HR-møteplass. En mulighetenes arena for deg som er opptatt av operativ og strategisk HR.

Jan Erik Narvesen hos Hennig-Olsen Is

HR-møteplassen finner alltid sted hos en av våre medlemsbedrifter. Denne gang møtes vi hos Hennig-Olsen Is i Hannevika, Kristiansand.

Program:

  • 07.45: Oppmøte utenfor porten (v/gjesteparkeringen)
  • 08.00: Frokost og mingling
  • 08:20: Advokat Arnfinn Jensen i NHO Agder gir dere siste nytt innen arbeidsrett
  • 08.30: HR-direktør i Hennig-Olsen Is, Jan-Erik Narvesen, forteller om hvordan bedriften arbeider for å utvikle de ansattes kompetanse
  • 09:15: Spørsmål og diskusjon
  • 09.30: Slutt

Obs! Vi har kun plass til 30 påmeldte. Påmeldingen er bindende.

Om medlemsbedriften: 
Hennig-Olsen Is vant Agderings kompetansepris for 2018 på grunn av sin tydelige strategi for miljøledelse, kunnskapsdeling, kompetanseheving og fagopplæring. Bedriften er også nominert til HR-Norges kompetansepris for 2018.

Mangfold, innovasjon og autentiske råvarer, det er stikkord som beskriver Hennig-Olsen Is.
Bedriften er tydelig på at alle medarbeidere uavhengig av nasjonalitet, religiøse tilknytning, kulturell bakgrunn, politisk ståsted, seksuell legning og lignende, blir verdsatt og respektert.
– Vi skaper en felles identitet og en unik HOI-kultur som alle våre medarbeidere kan identifisere seg med, sier Jan-Erik Narvesen, HR-direktør i Hennig-Olsen Is. 

Påmelding
Påmelding innen 21. mai. På grunn av sikkerhet må alle påmeldte møtes utenfor porten (v/gjesteparkeringen) senest 07.50. Påmelding er bindende.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med Stine Bremnes, 932 53 930, stbr@norceresearch.no.

 

Om NHO Agders HR-møteplass:
Møteplassen er en arena med mulighet for refleksjon, erfaringsutveksling og gode diskusjoner knyttet opp mot operativ og strategisk HR. Deltakerne definerer selv temaene og veksler på å presentere tematikken, eller vi trekker inn relevant kompetanse etter behov.  NHO samarbeider også med andre regionale aktører som for eksempel Agdering. 

Forutsetning for vellykkede møteplasser er aktiv erfaringsdeling og bidrag fra deltakerne både på temavalg og innhold, samt god kontinuitet i oppmøtet. Møteplassdeltakerne oppfordres til å dele kunnskap også utenom treffene.

HR-møteplassen er et tilbud for medlemmer i NHO Agder. 

Spørsmål? Ta kontakt med Anne Klepsland Simonsen, telefon 452 81 996.