NHO

Innhold

AVLYST! NHO Agders HR-møteplass

  • 31. mar 2020Kl. 12:00–15:00
  • Dyreparken, Sverdsalen i Abra Havn Kristiansand

Denne gangen er tema HR-ledelse i et Lean perspektiv. Velkommen til en mulighetenes arena for deg som er opptatt av operativ og strategisk HR hos Dyreparken. NB: AVLYST PGA KORONASITUASJONEN.

Dame står med kaffekopp i hånden.

Vi i NHO Agder ønsker å skape møteplasser for og sammen med våre medlemsbedrifter.

Dyreparken har jobbet godt over tid med Lean tankegang som utgangspunkt. Gjennom dette har kundefokus økt og prosesser har blitt forbedret. Flyt i eget arbeid er vesentlig endret, og fokus på kontinuerlig læring som en integrert del av arbeidsdagen har blitt kultur. Nå kan vår HR-møteplass se og lære hvordan de jobber. Hvordan skape flyt i egen arbeidshverdag? Få konkrete tips gjennom deling av erfaringer og gruppearbeid med andre deltakere.

Om NHO Agders HR-møteplass:
Møteplassen er en arena med mulighet for refleksjon, erfaringsutveksling og gode diskusjoner knyttet opp mot operativ og strategisk HR. Deltakerne definerer selv temaene og veksler på å presentere tematikken, eller vi trekker inn relevant kompetanse etter behov.  Møteplassen fasiliteres av NHO Agder-ansatte og vi bidrar med egen kompetanse etter behov, eller fra andre i NHO. 

Forutsetning for vellykkede møteplasser er aktiv erfaringsdeling og bidrag fra deltakerne både på temavalg og innhold, samt god kontinuitet i oppmøtet. Møteplassdeltakerne oppfordres til å dele kunnskap også utenom treffene.

HR-møteplassen er et tilbud for medlemmer i NHO Agder. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: