Medlemsmøte

Arendalsuka: NHO Agders HR-møteplass

18. aug 2022, kl. 11.00–12.30 Eurekabygget, Kystveien 2 Arendal
Gratis
Påmeldingsfrist 15. august 2022
#205

NHO tilbyr et bredt program fra mandag 15. august til fredag 19. august. Dette kan du se både digitalt og ved å besøke oss i Næringslivets Hus i MØR biffhus i Arendal.

Velkommen til HR-møteplass under Arendalsuka. Vi inviterer deg til lunsjmøte med Nina Melsom, direktør arbeidsliv i NHO.

Nina vil gi en kort innføring i NHOs viktigste prioriteringer for vårt arbeid knyttet til arbeidsliv. Deretter legger vi opp til en åpen samtale rundt lunsjbordet.

Vi vil gjerne høre hva som er viktig for din bedrift! Hvilke saker det er viktig at vi jobber med for deg og din bransje og hva er de største mulighetene og utfordringene i regionen?

Arrangementet er gratis og kun for medlemsbedrifter i NHO Agder.  Lunsjmøtet gjennomføres i NHO Agders lokaler i Arendal. NB: Begrenset antall plasser - førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Næringslivets Hus under Arendalsuka 2021 
NHO tilbyr et bredt program fra mandag 15. august til fredag 19. august. Dette kan du se både digitalt og ved å besøke oss i Næringslivets Hus i MØR biffhus i Arendal. Oppdatert program finner du på nho.no/arendalsuka.