NHO

Innhold

Teknologidag på Sam Eyde vgs

Velkommen til åpen dag for elever i 9. og 10.klasse og foreldrekveld på Sam Eyde videregående skole. Arrangementet er i samarbeid med LO, opplæringskontorene og skolen.

Velkommen til en nyttig dag med masse informasjon om teknonlogifag, bilfag, transport og logistikk og anleggsfag!

Program teknologidagen fra 10:00 - 14:00
På teknologidagen presenteres TIP-fagene på skolen, og alle mulighetene disse fagene gir. Det vil være muligheter for å snakke med elever og lærlinger, rådgivere og opplæringskontor.

Messen foregår i skolens praksisarealer, der vi også vil demonstrere og vise fram maskiner og utstyr de framtidige elevene vil kunne bruke og læres opp i. Det vil også være representanter for aktuelle lærebedrifter og andre samarbeidspartnere som elevene kan snakke med.

Teknologidagen har form som en messe for elever, utdanningsvalgslærere, kontaktlærere og rådgivere fra ungdomsskolen. Vi tenner opp grillen og serverer mat til alle. Messen varer fra kl. 10 – 14, og elvene kan være så lenge de vil. 

Vi inviterer foreldrene til egen samling på ettermiddagen. Foreldrekvelden har fokus på framtidas kompetansebehov og elevenes fremtidsmuligheter!

Program foreldrekveld fra 16:30 - 19:00: 

  • Vi åpner dørene kl. 16.30 og tilbyr servering av enkel middag i skolens vrimleareal. 
  • 17.00: Åpning i auditoriet: Informasjon om fag og muligheter innen teknologifagene og TIP. Panelsamtale om framtidas kompetansebehov og mulighetene. 
  • 17.30: Teknologimesse i skolens praksiarenaer der fagene blir presentert.

Ved spørsmål, kontakt Finn Olav Andersen på e-post finn.olav.andersen@sameyde.vgs.no eller på telefon 908 61 069. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: