Workshop i NHOs digitale håndbøker

12. feb 2021, kl. 09.00–10.00
Teams Gratis Påmeldingsfrist 10. februar

Bli med på workshop i NHOs digitale håndbøker. Du får en kort innføring i verktøyene med mulighet til å stille spørsmål og diskutere problemstillinger med andre medlemsbedrifter som er opptatt av det samme som deg.

Vurderer dere å abonnere på våre digitale håndbøker? Koble deg opp med PC og delta på digital workshop med rådgiver Anne Klepsland Simonsen i NHO Agder.

Våre digitale personal-, HMS- og lederhåndbøker har en rekke fordeler som sparer bedriften din for både tid og penger.

Programmet for workshopen er todelt:

  1. Den første halvitmen vil du få høre bestepraksis i arbeidet med opprettelse av digitale håndbøker.
  2. Fra klokken 09:30 skal du selv jobbe på PC med din bedrifts personal eller HMS-håndbok mens du er pålogget Teams-møtet.

Bli med! Workshopen er en unik mulighet til å jobbe konsentrert med din bedrifts digitale håndbok, med mange gode hjelpere tilstede.

NB: Begrenset antall plasser og kun for medlemmer i region Agder. 

Vi har også en prøve-versjon av våre håndbøker som dere kan prøve kostnadsfritt i 30 dager, om dere ønsker å teste ut håndbøkene før dere bestiller abonnementHer kan dere sjekke ut hvordan våre håndbøker er bygd opp, innhold og hvordan dere kan tilpasse håndboken til deres bedrift. Oppsett, redigering og tilpasninger dere måtte gjøre i løpet av prøve-perioden, vil dere få med over i ordinært abonnement hvis dere ønsker å bestille abonnement.

Hvis dette er interessant for dere, kan dere bestille demo her.