- Sørlandsk samarbeid på tvers av bransjer

#205

#120

Lars Erik Torjussen takket tirsdag for fire flotte år som styreleder i NHO Agder. På disse årene har avstandene i landsdelen blitt kortere, relasjonene har blitt tettere og samhandlingen har økt.

- Suksessbedriftene evner å samarbeide på tvers av bransjer i større og større grad. Og det vil nok bli fremtiden enten vi liker det eller ikke, det vil bli mer samarbeid på tvers. Og i den prosessen er NHO og NHO Fellesskapet en utrolig viktig plattform, fortalte Torjussen til de vel 40 deltakerne på NHO Agders årsmøte.

Regiondirektør Siri Mathiesen presenterte årsberetningen for 2017, som viser en økning i antall medlemmer, høy medlemsaktivitet og strategiske samarbeidsprosjekter som Sørlandets Samferdselsløft.

Faglig påfyll

Etter årsmøtet, presenterte NHOs viseadministrerende direktør Ole Erik Almlid visjon "Norge 2050" og prioriterte områder knyttet til det. Nyansatt rådgiver i NHO Agder, Anne Klepsland Simonsen, ga deltakerne innblikk i de ulike generasjonene i arbeidslivet og rekrutteringstrender for de kommende årene. 

Advokatfirmaene Tofte og Hald presenterte samarbeidsavtalen Eurojuris Norge. Avtalen sikrer NHOs medlemsbedrifter prioritert tilgang på forretningsjuridisk bistand av høy kvalitet til rabattert pris. Schibsteds Tone Martinsen Framnes delte sin erfaring som annonsedirektør i møtet med Facebook og Google i kampen om annonsørene.

Det ble også gjort ekstra stas på Tara Nathalie Lyche i Lucky Frisør, som nylig stakk av med seieren Årets Frisørkonsern på Prisfesten 2018 i regi av Norske frisør- og velværebedrifter

Tradisjon tro, ble det faglige programmet avsluttet med middag, denne gangen tapasbuffet på Le Monde Bankkjelleren.