Arnfinn i pappapermisjon

Publisert

#205

Advokat Arnfinn Jensen, NHO Agder.

Advokat Arnfinn Jensen har pappapermisjon frem til desember. NHO-medlemmer i Agder kan kontakte sin landsforening for å få bistand i denne perioden.

Alle tilbakemeldinger fra medlemsbedriftene bekrefter at arbeidsgiverservice, HR-rådgivning og advokattjenester er blant de medlemsfordelene som er høyest verdsatt i NHO-bedriftene. Derfor er det svært viktig at medlemsbedriftene kan få rask bistand og oppfølging, også i den perioden Arnfinn Jensen har permisjon. 

NHO Agder oppfordrer derfor medlemsbedriftene om å kontakte sin landsforening når det er spørsmål knyttet til arbeidsrett, tariffavtaler og annen veiledning. Eventuelt kan også NHOs medlemssenter kontaktes dersom du er usikker på hvem du skal snakke med. 

Kontaktinfo til advokathjelp i de ulike landsforeningene finner du her: https://arbinn.nho.no/Medlemsfordeler/juridisk-radgivning/

Usikker på hvilken landsforening bedriften er medlem i? Ta kontakt med seniorrådgiver Anne Klepsland Simonsen på e-post anne.klepsland.simonsen@nho.no eller mobil 45 28 19 96.