NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

102 resultater

Type artikkel
Velg område
102 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder månedens bedrift

  Feiret 400 års-jubileum!

  Sannsynligvis er de den industribedriften i Norge som kan vise til lengst sammenhengende virksomhet. Men Hydro Vigelands Brug er mest opptatt av fremtiden.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Vi søker Regiondirektør i Agder

  Vil du bli vår kollega i Agder? Vi søker ny regiondirektør i NHO Agder og søknadsfristen er 17. februar. Kjenner du noen som bør søke eller bør du søke selv?

 3. Nyhet, NHO Agder

  Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker

  Vi vet at det er hundrevis av spørsmål du som arbeidsgiver må holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Fredag 31. januar inviterer vi til workshop hvor du kan arbeide med din bedrifts personal, HMS eller lederhånd-håndbok.

 4. Nyhet, NHO Agder

  - Lærlinger er effektiv integrering

  Hver tredje lærling i BRG Entreprenør har et annet morsmål enn norsk. Bedriften selv er positivt overrasket over de gode tallene.

 5. Nyhet, NHO Agder

  Nytt år, nye HR-møteplasser

  Planlegg nå og sett av tid i kalenderen! NHO Agders HR-møteplass skal være en arena med mulighet for refleksjon, erfaringsutveksling og gode diskusjoner knyttet opp mot operativ og strategisk HR.

 6. Nyhet, NHO Agder

  Søk Future Impact

  Future Impact er et program for deg som skal lede endringer, nå og i fremtiden. Gjennom syv samlinger møter du nasjonale og regionale toppnavn som inspirerer, engasjerer og forklarer.

 7. Nyhet, NHO Agder

  Siri Mathiesen slutter som regiondirektør etter 14 år

  Nyheten om avgangen ble presentert av regiondirektøren selv på Sørlandsmiddagen "Kvelden før dagen"; arrangementet hvor næringsliv og politikere fra Agder er samlet i Oslo i forkant av NHOs årskonferanse.

 8. Nyhet, NHO Agder

  Månedens bedrifter i 2019

  Gratulerer til våre 12 medlemsbedrifter som har blitt hedret gjennom året. Her får du et lite tilbakeblikk.

 9. Nyhet, NHO Agder

  Internship hos NHO en lærings-suksess

  Gjennom internship i NHO Agder har studentene Helene Meland og Stian Westbye ledet et vellykket kompetanse-prosjekt. Nå skal NHO ta deres resultater videre.

 10. Nyhet, NHO Agder Årets bedrift

  De er årets bedrift i 2019!

  Virksomheten ble etablert i Kristiansand i 2010. Nå er de 2500 ansatte og NHO Agder har kåret dem som "Årets bedrift" i 2019.