NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

132 resultater

Type artikkel
Velg område
132 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Milliard-bedrift som vil vokse seg enda større

  Her er et virkelig lyspunkt blant bedriftene på Sørlandet: SG Armaturen i Lillesand har passert 1,2 milliarder kroner i omsetning – og nå vil de vokse videre!

 2. Nyhet, NHO Agder

  Bli kjent med årets aktører på Den store pengedagen 22. oktober

  Nøkkelen med Den store pengedagen er muligheten for en-til-en samtale med de ulike virkemiddelaktørene. I løpet av en 15 minutter lang speed date avklarer du hvilke ideer det er mulig å jobbe videre med, og hvilke ideer som har bedre forutsetninger for å lykkes gjennom å benytte andre finansieringskanaler.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Slik booker du avtaler til Den store pengedagen 22. oktober

  Nøkkelen med Den store pengedagen er muligheten for en-til-en samtale med de ulike virkemiddelaktørene. Arrangementet skal også være en møteplass for små og store bedrifter med mulighet for faglig påfyll og knytte nyte kontakter. 

 4. Nyhet, NHO Agder

  Fagopplæring på sitt aller beste

  - Vi forsøker alltid å finne plass til så mange lærlinger som mulig, sier Deanna Haslerud som er opplæringsansvarlig i Elkem og REC Solar Norway. Bedriftene har alltid vært veldig bevisst sitt samfunnsansvar, også når det gjelder fagopplæring og å gi ungdom muligheter.

 5. Nyhet, NHO Agder

  3 gode grunner til å delta på Den store pengedagen

  Torsdag den 22. oktober har NHO Agder og samarbeidspartnere nok en gang gleden av å inviterer til Den store pengedagen. Det er rett og slett den viktigste møteplassen for alle bedriftsledere som vil finne frem i jungelen av offentlige virkemidler.  

 6. Nyhet, NHO Agder

  Frykter pilene kan snu feil vei

  Andelen bedrifter i Agder som rapporterer om lavere etterspørsel i løpet av siste måned, er nå 10 prosentpoeng høyere enn hva som var tilfellet i midten av august. Det viser tallene fra NHOs siste medlemsundersøkelse.

 7. Kronikk, NHO Agder

  Tøff høst i vente for reiselivet i Agder

  Norgesferie gjorde godt for reiselivet på Sørlandet. Men med fortsatt strenge restriksjoner og et rødt Europakart, går bransjen en dyster høst og vinter i møte. Nå haster det å få på plass en kompensasjonsordning for reiselivet.

 8. Nyhet, NHO Agder

  - Nye jobber viktigst for Agder

  Agder taper terreng sammenlignet med øvrige regioner i landet. Det viser NHOs kommune-NM. – Undersøkelsen bør være en kraftig vekker for politikere i vår region. Agder trenger vekst og nye arbeidsplasser, sier regiondirektør Høye Høyesen i NHO Agder.

 9. Nyhet, NHO Agder

  Den store pengedagen – save the date!

  Bli med på den store pengedagen og lær mer om hvordan du kan søke pengestøtte til å realisere din gode idé torsdag 22. oktober.

 10. Nyhet, NHO Agder

  Superpopulære "korona-kurs" på UiA

  NHO Agder er svært fornøyd med tilbudet UiA har fått på plass. I dialog med næringslivet på Sørlandet har UiA kartlagt hvilken kompetanse det er behov for. Deretter utviklet fagmiljøene på universitetet målrettede kurs. De tilbys gratis, og er nettbaserte.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: