NHO

Innhold

Dette gjør NHO under Arendalsuka

Nyhet, NHO Agder

Publisert

Mør Biffhus i Arendal

Mør Biffhus blir «Næringslivets Hus» under Arendalsuka i august.

13. til 18. august arrangeres Norges største politiske møteplass i Arendal, og NHO-fellesskapet har mye spennende på programmet.

I år finner de fleste av NHO-arrangementene sted i «Næringslivets Hus», plassert i hjertet av Arendal. Dette huset leier NHO, Norsk Industri, Energi Norge, NHO Mat og Drikke, NHO Handel og Service, NBF og Nelfo sammen.


NHO har følgende fire hovedsatsinger i løpet av uka:
  • Næringslivets perspektivmelding presenteres onsdag formiddag. Statsminister Erna Solberg og Ap-leder Jonas Gahr Støre vil delta under presentasjonen. Meldingen identifiserer de mest sentrale utviklingstrekkene i verden som påvirker norsk jobb- og verdiskapingsevne de neste tiårene.
  • Onsdag ettermiddag lanseres SMB-løftet. Et småbedriftsdokument som er utarbeidet av SMB-forum, og vil bli overrakt næringsministeren denne dagen.
  • Torsdag blir det debatt i Arendal Kulturhus. Tema er hvorvidt private tjenesteleverandører er en trussel eller en mulighet for velferdsstaten.
  • Torsdag formiddag inviterer NHO til debatt, med utgangspunkt i hvorfor Sverige har lykkes bedre med sysselsettingspolitikken enn Norge. Statssekretær i Sverige, Irene Wennemo, og NHOs Øystein Dørum vil delta på scenen.

Her er en liste over NHO-arrangementene: 


Næringslivets perspektivmelding


Småbedriftsdagen


Lykkes svenskene bedre med å få folk i jobb?


Private leverandører av velferdstjenester


Arendalsukas ungdomsprogram


Frokostmøteserie offentlige anskaffelser


Annet


NHOs landsforeninger i Arendalsuka:


I «Næringslivets Hus»:


Andre baser i Arendalsuka:

  • Abelia har base på Telenors Arena, og lanserer årets omstillingsbarometer, har vorspiel til partilederdebatten og mye annet. Les om deres arrangementer her.
  • Mediebedriftenes landsforening deltar på mediebåten i Pollen, og arrangerer debatter om varslervern og mediepolitikk. Les mer her.
  • Norsk olje & gass er blant annet medarrangør for Energy Outlook under Arendalsuka, og har arrangementer om olje og helsenæring, oljeutsikter etter 2022 og CCS på Madam Reiersen.


Se hele programmet for Arendalsuka her
.