NHO

Innhold

#futuretech søker fremtidens lederskap

Nyhet, NHO Agder

Publisert

Fra venstre: Siri Mathiesen (NHO), Helge Hammersbøen (DnB), Tine Sundtoft (Agder fylkeskommune), Jan Inge Tungesvik (KS) og Cathy Quist (prosjektleder #futuretech)

Møt oss til meet & greet på Næringslivets Hus under Arendalsuka onsdag 13. august klokken 12.15. Fra venstre: Siri Mathiesen (NHO), Helge Hammersbøen (DnB), Tine Sundtoft (Agder fylkeskommune), Jan Inge Tungesvik (KS) og Cathy Quist (prosjektleder #futuretech).

Møt oss til meet & greet på Næringslivets Hus under Arendalsuka onsdag 13. august klokken 12.15.

Der håper vi å treffe mennesker med et ønske om å bidra til landsdelens næringsutvikling og som har lyst til å bli en del av regionens fremtidige lederskap. Dersom du er en av talentene vi søker, bes du sende inn søknad via nho.no/agder.

-Vi ønsker oss et mangfold av talent i alle farger, som reflekterer vår globale hverdag, med ambisjoner og ønske om å bidra til å løfte landsdelen i tiden fremover, sier prosjektleder Cathy Quist.  

Hva er #futuretech?

#futuretech er kommet i stand som et samarbeid mellom private og offentlige aktører – NHO, KS, DnB og fylkeskommunen- og tar sikte på å heve kompetansen til 35 lovende deltakere. Disse skal igjen finne et talent som de selv kan styrke i året som kurset pågår. 

- FNs bærekraftsmål og teknologi vil endre samfunns,- nærings- og arbeidslivet på flere avgjørende måter i årene som kommer. Og da er det vår plikt å bidra til at fremtidens lederskap får økt kompetanse innen disse feltene. Utdanningsløpene innen bærekraft og digitalisering er ferske og ikke tilgjengelig for de store massene enda. Dette ønsker vi å avhjelpe med, sier Siri Mathiesen i NHO Agder.

- Gjennomføringen av FNs klimamål vil prege alle samfunnsområder fremover. Kombinert med teknologiske nyvinninger vil kompetanse innen digitalisering og bærekraft være avgjørende for suksess innen fremtidens lederskap. Derfor satser fylkeskommunen sammen med NHO, KS og DnB på #futuretech. Vi vil tilby kompetansen som kan bidra til å styrke Agders konkurransekraft, sier fylkesrådmann Tine Sundtoft.

Les mer og søk #futuretech her

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: