Her er Årets bedrift 2021!

Nyhet, NHO Agder

Publisert

Brandsdal Group og nettbutikken Bli Vakker er kåret som Årets bedrift 2021 av NHO Agder. Fra venstre salgs- og markedsdirektør Lene Johansen, adm. direktør Kolbjørn Ertzeid, HR-direktør Jan Berhus og NHO Agders regiondirektør Høye G. Høyesen.

Brandsdal Group og nettbutikken Bli Vakker er kåret som årets bedrift i Agder.

Den sukessrike netthandelvirksomheten som ble startet i Kristiansand rett før årtusenskiftet, har passert en milliard kroner i årsomsetning og er i stadig vekst. Da pandemien traff Norge i mars 2020, ble netthandel en attraktiv mulighet for helt nye kundegrupper.  Det er et marked som Brandsdal Group har lyktes godt med å utvikle gjennom hele pandemiperioden.

I begrunnelsen for tildelingen av utmerkelsen "Årets bedrift" som NHO Agder deler ut, heter det blant annet:

"Pandemien har rammet mange bedrifter tøft, ikke minst i vår region. Samtidig har pandemien også vist hvordan bedriftene evner å møte utfordringer gjennom omstilling og utvikling av nye produkter og tjenester.

Som de fleste gründersatsinger hadde også denne bedriften sine utfordringer i de første årene. Uten stå på-viljen og evnen til ikke å gi opp, ville ikke denne suksessen vært mulig. Men bedriften lærte av sine feil, utviklet nye løsninger og fikk stadig bedre forståelse av hva som traff et bredt publikum i markedet.

De siste årene har bedriften hatt enorm vekst. Det er skapt et tresifret antall arbeidsplasser og et unikt arbeidsmiljø som består av alt fra lager og logistikk til markedsføring og IT-utvikling. Bedriften jobber også målrettet og seriøst med HR, både for å tiltrekke seg de flinkeste medarbeiderne og for å utvikle kompetanse og ferdigheter hos dem som allerede er ansatt. I tillegg til virksomheten i Kristiansand, har bedriften de seneste årene også gjort en betydelig satsing for å vokse utenlands.

I pandemiåret 2020 passerte denne virksomheten 1 milliard kroner i omsetning for første gang, og fikk samtidig et svært godt økonomisk resultat. Veksten har fortsatt i 2021 og ambisjonene for fremtiden er store, selv om dette er en virksomhet som tar mål av seg om å konkurrere med noen av verdens aller største kommersielle aktører.

Årets bedrift 2021 er Brandsdal Group og netthandelen blivakker.no."