NHO

Innhold

NHOs HR-dag: Alle skal bli sett og hørt

Nyhet, NHO Agder

Publisert

Workshop i regi av Monica Hammer og Sarah Gordon fra Finn.no.

Årets HR-dag samlet og engasjerte flere aktører for å rette fokuset mot HR sin rolle i bedriften. Her fra workshopen i regi av Monica Hammer og Sarah Gordon fra Finn.no.

Med fullsatt sal på Hotel Norge Lillesand ble over 50 deltakere ledet gjennom spennende, nyttige og ikke minst aktuelle temaer på NHO Agders HR-dag fredag.

“Make me feel important”

Ole Kristian Lauvland, daglig leder for bedriftshelsetjenesten i Falck Helse, var førstemann ut på talerstolen, og la i sitt innlegg vekt på at MMFI (Make me feel important) som prinsipp er noe av det viktigste en leder med HR-ansvar må tenke på. Samtlige talere stilte seg bak dette, med hyppig gjentakelse av at det å bli sett og hørt er avgjørende – i alt fra arbeidsmiljøet generelt, til konfliktsituasjoner og pensjonsspørsmål.

På agendaen var også internkommunikasjon, fremtidens HR - spill deg til ny jobb, og kulturbygging. Sistnevnte innlegg ble holdt av Monica Hammer, HR-direktør i Finn.no og Sarah Gordon, leder for kompetanseutvikling i Finn.no. 

- Vi fokuserer mye på lavterskel arrangementer for å dyrke fellesskap og stolthet, forteller Sarah. Hun legger også til at det er det samlede fellesskapet som skaper det hun betegner som verdens beste arbeidsplass og markedsplass. 

Knytte nettverk

- Jeg er med på HR-dagen fordi jeg så det som en topp mulighet for å treffe andre som driver med det samme, så jeg kan ta med meg tematikk og vinkling videre, sier en deltaker. Hun legger til at hun ikke har sett så mye av denne typen opplegg før. 

Dagen ble rundet av med workshopen «Beste praksis innen operasjonell og strategisk kompetanseutvikling» i regi av Finn.nos Monica Hammer og Sarah Gordon. Under workshopen ble deltakerne delt inn i grupper som rullerte mellom poster med ulike temaer som skulle diskuteres. Disse var “ideer til felles kompetanseløft for selskapet”, “nye ideer til lederutvikling” og “hva kan virksomheten tilrettelegge for slik at individet lærer noe hver dag?”. Det var gode diskusjoner rundt bordene, og mange fikk nyttige innspill som de tar med seg tilbake til arbeidsplassen. 

#205

GE Healthcare, Evry og HSH Entreprenør på NHOs HR-dag i Agder 2019.

#205

Ole Kristian Lauvland, daglig leder bedriftshelsetjenesten i Falck Helse, holdt innlegg om arbeidsmiljø i praksis.

#205

Aleksander Meling, leder region Sør i Storebrand, snakket om seniorsamtalen. Hvordan forberede en ansatt på å bli pensjonist?

#205

Ingunn Aarstøl Nilsen, personalleder i Hørmann Norge, gav råd til hvordan de har jobbet for å få de ansatte mer engasjert i pensjon.

#205

Erik Dale, kommunikasjon- og organisasjonsdirektør i Kruse Smith, på NHOs HR-dag i Agder 2019.

#205

Fullsatt sal, med over 50 bedrifter representert, på NHOs HR-dag på Lillesand Hotell Norge.

#205

Engasjerte deltakere i dialog om strategisk og operasjonell kompetanseutvikling under workshopen.

#205

3 stasjoner under workshop innenfor kompetanseutvikling. Spørsmålene som ble diskutert var 1. Ideer til felles kompetanseløft for selskapet, 2. Nye ideer til lederutvikling og 3.Hva kan virksomheten tilrettelegge for slik at individet lærer noe hver dag?

 
Om NHOs HR-dag

Årets HR-dag har som hensikt å bidra til at du som arbeider innen HR-området får faglig påfyll, muligheter for nettverksbygging og inspirasjon for å bidra til enda bedre resultater og utvikling i egen bedrift.

Bli med på NHOs HR-møteplass 14. november. Da er tema varsling og vi skal være hos Kruse Smith i Kristiansand. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: