NHO

Innhold

Opprop til næringslivet: Gjør noe hyggelig, nyttig og verdiskapende

Festlig lag rundt langbord

Vår oppfordring er ganske enkel: bruk hotellene og restaurantene - de har aldri satt mer pris på gjestene enn akkurat nå. Du får garantert litt ekstra, og ingen andre møtesteder er like trygge!

Hoteller og restauranter er blant dem som har merket en kraftig svikt i etterspørselen som en følge av pandemien. Nå er det altså mange gode grunner til å vurdere en ekstra gang om bedriften kan ha nytte og glede av å gjøre noe sammen - i trygge rammer der det er rom for å hente ny inspirasjon eller kanskje en ekstra påskjønnelse til medarbeidere som har stått på gjennom en ekstraordinær situasjon i mange måneder. 

Det kan virke uoversiktelig og forvirrende hvilke regler som gjelder; antallsbegrensninger, servering av alkohol osv, men dette har hoteller og serveringssteder på Sørlandet full kontroll på. De kan også komme med løsninger for dere som eventuelt er over 50 personer, eller har flere avdelinger som man kan ivareta gjennom kohorter. Bruk reiselivsbedriftene nå - først og fremst for din egen skyld, men også fordi bedriftene i denne bransjen akkurat nå trenger gjester og kunder mer enn noensinne. 

  • Er det på tide å samle de ansatte til teambuilding?
  • Har du ennå ikke bestilt julemiddag, julelunsj eller annen form for sesongavslutning for medarbeiderne? 
  • Kan et gavekort fra en av byens restauranter være et alternativ til årets julebord (gaver på inntil 5000 kroner er nå skattefrie)?
  • Har bedriften behov for kurs- eller møtelokaler i trygge omgivelser der alle smittevernsregler er godt ivaretatt?

Vår oppfordring er ganske enkel: bruk hotellene og restaurantene - de har aldri satt mer pris på gjestene enn akkurat nå. Du får garantert litt ekstra, og ingen andre møtesteder er like trygge!

Avsenderne av oppropet er Synnøve Aabrekk, daglig leder i USUS, Trond M. Backer, administrerende direktør i Næringsforeningen,  Morten Haakstad, daglig leder i Arendal Næringsforening og Høye G. Høyesen, regiondirektør i NHO Agder.