NHO

Innhold

Siri Mathiesen slutter som regiondirektør etter 14 år

Nyhet, NHO Agder

Publisert

Siri Mathiesen på Tyholmen i Arendal.

NHO starter umiddelbart med å rekruttere ny regiondirektør for NHO Agder. Siri Mathiesen slutter som regiondirektør etter 14 år i rollen.

Nyheten om avgangen ble presentert av regiondirektøren selv på Sørlandsmiddagen "Kvelden før dagen"; arrangementet hvor næringsliv og politikere fra Agder er samlet i Oslo i forkant av NHOs årskonferanse.

- Siri har vært en banebrytende regiondirektør som har utviklet både regionkontoret og NHO gjennom å skape nye tilbud og tjenester for næringslivet. Hun har vært initiativtaker og leder av Sørlandets Samferdselsløft for næringslivet og Flyplassutvalget for Kjevik. Hun skapt tilbud som lederprogrammene Global Future, Summit, Bedre Sammen samt Future Impact med oppstart i år. Hun er også idehaver og utvikler av Den store pengedagen; en effektiv møteplass for virkemiddelaktører og entreprenører. I tillegg har hun vært NHOs representant i Arendalsuka fra begynnelsen. Gjennom sin deltakelse i Rådet for Arendalsuka har hun vært med på å skape og utvikle landets viktigste politiske møteplass, sier Christian Chramer, direktør for medlem og regioner i NHO.
 
- Størst av alt i jobben som NHOs regiondirektør i Agder har være å være medlemmenes representant og en pådriver for felles mål for regionen. Det å sikre næringslivets gode arbeidsvilkår og utviklingsmuligheter, for å styrke deres konkurransedyktighet og lønnsomhet slik at Agder skal være et godt sted å arbeide og bo, har gitt meg mye, sier Siri Mathiesen, og legger til at hun er takknemlig for alle de menneskene hun har møtt på sin vei, og som har vist stor vilje til å søke nye veier i ukjent terreng.

- Nå ser jeg frem til å få arbeide med nye oppgaver, sier hun.

NHO starter umiddelbart med å rekruttere ny regiondirektør for NHO Agder. Inntil ny regiondirektør er på plass, vil rådgiver ved NHO Agder, Trond Madsen, være konstituert i stillingen.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: