NHO

Innhold

Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker

Lena forklarer hensikten med NHOs digitale håndbøker.

Workshop i NHOs digitale håndbøker er en lærerik og nyttig samling på to timer.

Vi vet at det er hundrevis av spørsmål du som arbeidsgiver må holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Fredag 31. januar inviterer vi til workshop hvor du kan arbeide med din bedrifts personal, HMS eller lederhånd-håndbok.

NHOs digitale håndbøker sikrer at all personalmessig viktig og nyttig informasjon er samlet på sted og at de ansatte finner svar på rettigheter og plikter i arbeidsforholdet. Som leder og arbeidsgiver sparer du tid og penger på at de ansatte selv finner frem i en håndbok som alltid er oppdatert. 

Bli med! Workshopen er en unik mulighet til å jobbe konsentrert med din bedrifts digitale håndbok, med mange gode hjelpere tilstede.

 Programmet for workshopen er todelt:
  1. Den første timen vil du få høre beste praksis i arbeidet med opprettelse av digitale håndbøker.
  2. Fra klokken 11:00 skal du selv jobbe på PC med din bedrifts personal eller HMS-håndbok.

NHOs advokater sørger for at all lovpålagt informasjon ligger klart med en gang håndboken tas i bruk. Bedriften kan selv gjøre nødvendige tilpasninger og eventuelle tariffavtaler kan gjøres tilgjengelig i håndbøkene hvis ønskelig. De finnes både på norsk og engelsk og kan leses og oppdateres på PC, nettbrett og mobil. 

Hvorfor NHOs digitale håndbøker?

  • Enkle å sette opp og redigere
  • Oppdateres av NHOs jurister på arbeidsrett
  • Lett tilgjengelig for alle ansatte på mobil
  • Konkurransedyktig pris
  • Oversikt over gjeldende tariffavtaler i bedriften

Generell informasjon om NHOs digitale håndbøker finner du på Arbinn.no, vår digitale arbeidsgiverportal. Du kan også på egenhånd bestille prøve-versjon av våre håndbøker helt kostnadsfritt i 30 dager. Les mer og bestill demo av NHOs digitale håndbøker her