NHO

Innhold

VI BEKLAGER: NHOs årskonferanse i Kristiansand 7. januar er AVLYST

NHOs årskonferanse 2021 - banner

Etter en samlet vurdering har NHO søndag 3. januar besluttet at alle de regionale årskonferanse-arrangementene som er planlagt torsdag 7. januar må avlyses.

Som dere vel er kjent med, har regjeringen søndag kveld lagt frem nye smittevernregler som innskrenker mulighetene til å samles.

De fysiske rammene for vår konferanse i Kristiansand ville formelt sett imøtekomme de kravene som settes i de innskjerpede reglene. Samtidig står vi overfor en potensiell ny oppblomstring i smittespredningen. Det vil ha skadevirkninger for både næringsliv og samfunnsliv om vi ikke bidrar til å snu smittetrenden.

Etter en samlet vurdering har NHO besluttet at alle de regionale årskonferanse-arrangementene som er planlagt torsdag 7. januar må avlyses. Vi beklager naturligvis dette! 

Vi håper likevel på forståelse for beslutningen. Og vi håper det kommer nye – og enda bedre – muligheter til å samles for å diskutere både utfordringer og muligheter vi ser foran oss. Men akkurat nå – på helt kort sikt – er ingenting viktigere enn å slå tilbake Covid 19-spredningen. Vi skal bidra til det på alle måter vi kan!

NHO arrangerer digital årskonferanse torsdag 7. januar. Du er velkommen til å se TV-sending på nho.no fra kl.10.00 til 12.00, torsdag 7. januar 2021

Alt godt!