De viktige stemmene

Nyhet, NHO Arktis

Publisert

#205

Bedriftsledere fra Troms og Finnmark som er opptatt av verdiskaping og utvikling samlet på seminar i Tromsø.

Næringslivet rommer bedrifter, ideer, produkter, men først og fremst mennesker. Når NHO jobber for å sikre gjennomslag politisk må vi vise hva næringslivet består av. For å få frem våre saker, vise hva det kreves å drive bedrift og skape arbeidsplasser – må vi fortelle de gode bedriftshistoriene.

Derfor ønsker vi å løfte bedriftsstemmene i samfunnsdebatten og har for andre år på rad inviterer 10-12 næringslivsledere fra Troms, Finnmark og Svalbard til å delta på NHO Ambassadørprogram,
som er et seminar over to dager der de blir bedre kjent med det politiske systemet og næringspolitiske saker som er viktig for deres bedrift, og lærer mer om hvordan de bedre kan påvirke det.

I tillegg får de anledning til å vise frem sin bedrift og dens utfordringer for sentrale politikere og presse. Programmet skal gi den kompetansen og tryggheten de trenger for å være en talsperson for sin bedrift og næringslivet i Norge, i møte med både politikere og media.

I samarbeid med NHOs Arktis og et samlet kompetanseteam i NHO sentralt, blir de bedre kjent med ulike bedrifter fra sin region og samles over to dager for påfyll av kompetanse, engasjement og motivasjon!