NHO

Innhold

Fra teori til praksis

Nyhet, NHO Arktis

Publisert

#205

Møt Øyvind Helseth som i dag har første dag i praksis hos NHO Arktis.

Øyvind kommer opprinnelig fra Trondheim og studerer master i rettsvitenskap ved det juridiske fakultetet på Universitetet i Tromsø. Alle fjerdeårsstudenter må igjennom obligatorisk fire ukers praksis, og nærmere 180 studenter gikk i dag fra UiT og ut i arbeidslivet for å få testet teori i praksis. Øyvind var blant de første som fikk velge plass og valgte NHO Arktis som tilholdssted for de neste fire ukene, noe vi er svært glade for. 

«Jeg valgte NHO Arktis fordi jeg har et godt inntrykk av NHO generelt og er interessert i temaet arbeidsrett. Med en praksisplass her vil jeg få mer praktisk tilnærming til faget og få prøvd meg mer enn hva jeg ville få gjort andre steder», sier Helseth. 

Det kan vår advokat, Sigurd Kinge, bekrefte og sier at Øyvind vil få god innføring i arbeidsrett og få mange muligheter til å utøve faget.

«For NHO er det viktig med riktig fagkompetanse og vi oppfordrer stadig våre medlemmer til å ta inn lærlinger. Derfor er vi glade for at vi selv nå har muligheten til å tilby studenter praksisplass», sier Kinge.

NHO tilbyr alle sine medlemmer gratis advokatbistand innen arbeidsrettslige problemstillinger, så om du har behov for råd og veiledning må du bare ta kontakt med oss her.