NHO

Innhold

Medlemsturne i Sør- og Midt-Troms

Nyhet, NHO Arktis

Publisert

Medlemsturne i Sør- og Midt-Troms

Medlemsturne i Sør- og Midt-Troms mai 2019, hvor vi blant annet besøkte Artnor, Demas, Juvelen Frisør og Spa, Salangfisk, Kvæfjord Kommune, Folkebladet og Chili.

Forrige uke tilbragte vi på veien på medlemsturne hvor vi møtte mange av våre medlemsbedrifter, og kunne ønske to nye bedrifter velkommen som medlem i NHO Arktis.

Fra mandag til fredag var vi innom Finnsnes, Brøstadbotn, Sjøvegan og Harstad og besøkte til sammen åtte medlemsbedrifter. Møtene med medlemmene gir oss viktig informasjon om hva bedriftene er opptatte av og lar oss bli kjent med deres hverdag. Å dra på besøk for å få innsikt i bedriftenes hverdag er viktig for at vi på best mulig måte skal kunne jobbe for å forenkle bedriftenes arbeidshverdag, både politisk og gjennom tilpassede medlemsfordeler.   

Vi møtte også tre ulike bedrifter som ikke var medlemmer, hvor to av bedriftene så nytteverdien av medlemskap i NHO og valgte å tegne medlemskap hos oss. Bedrifter som blir medlem hos oss har ulike forutsetninger, hvor noen ser nytte i medlemsproduktene som for eksempel gode forsikringsavtaler eller Arbinn.no, som er en digital arbeidsgiverportal fra NHO med digitale håndbøker og svar på spørsmål ang jus og HMS. Andre er mer opptatt av den politiske påvirkningskraften de får som medlem i en stor organisasjon.

Vi arrangerte også et tariffseminar og dialogarrangementet Gå for Næringslivet i Harstad. På sistnevnte arrangement møttes ti bedrifter og seks ordførerkandidater til en spasertur i Harstad sentrum hvor bedriftene fikk muligheten til å fortelle politikerne om bedriftens utfordringer og ta opp saker de mener kommunen bør prioritere. Det ble en hyggelig morgentur med kaffen i hånda og fornøyde deltagere. 

Turen ble avsluttet i Kvæfjord kommune og et hyggelig møte med ordfører Torbjørn Larsen. Her ble vi orientert om kommunens arbeide for næringsutvikling og avsluttet uka og medlemsturneen med et spennende besøk til en lokal bærprodusent.

Om noen uker drar vi på tur igjen, så det er bare å si i fra om du ønsker et besøk. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: