NHO er med på TV-aksjon

Nyhet, NHO Arktis

Publisert

TV-aksjon 2018

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons.

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober. Vil du bidra?

NRK TV-aksjonen er en lang, nasjonal tradisjon i Norge og er verdens største dugnad der «hele Norge» deltar. Næringslivet mobiliserer også som aldri før og hvert år bidrar flere tusen bedrifter på ulike måter til TV-aksjonen, enten det er med penger, bøssebærere eller synlighet. TV-aksjonen er en trygg merkevare som veldig mange kan identifisere seg med. I Troms bidro over 300 bedrifter med mer enn 1 000 000,- til TV-aksjonen 2017.

For næringslivet er det mange morsomme måter å engasjere seg på; gi et bidrag, delta på næringslivsdugnad, rekruttere bøssebærere internt eller gi av egne flater til synlighet. Det er samlet mange fine tips for næringslivet her: blimed.no/engasjer-deg/

Med årets TV-aksjon kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal Kirkens Bymisjon vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. De skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer. Pengene som samles inn skal skape 700 000 møter mellom mennesker.

Vi håper alle våre medlemmer vil være med å bidra til å gi Kirkens Bymisjon muligheten til å skape flere menneskemøter som endrer liv. Deres engasjement, om det er bøssebærere, synlighet eller bidrag i form av penger, vil være med å endre liv.