NHO

Innhold

NHO Buskerud

Siste nytt fra NHO Buskerud:

 1. Nyhet, NHO Buskerud

  Statsbudsjettet: - Viktige tiltak innenfor samferdsel og infrastruktur

  -Regjeringen foreslår å bevilge 1 016 millioner kroner til videre planlegging av fellesprosjektet Ringeriksbanen/E16 Høgkastet–Hønefoss.

 2. Nyhet, NHO Buskerud

  Lokal verdiskaper av dimensjoner

  Moelven Numedal AS er den største privateide bedriften i Numedal. Hjørnestensbedriften i Flesberg har 35 ansatte og omsatte i fjor for 155 millioner kroner. Mesteparten av verdiskapingen som foregår her, pløyes rett tilbake til den lokale verdikjeden.

 3. Nyhet, NHO Buskerud

  Behovet for fagskoleutdannede øker i Buskerud

  Kompetansebarometeret for 2018 viser et fortsatt stort udekket behov i Buskerud. Mest ettertraktet er yrkesfaglig kompetanse. Det er fagkompetanse til de store verdiskaperne i fylket innenfor bygg og industri som er mest etterspurt.

Arrangementer

 1. 25. oktober 2018,

  Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Oslo

  Årsmøte NHO Viken Oslo

  Velkommen til etableringen av NHO Viken Oslo. På årsmøtet til NHO Viken Oslo 25. oktober kommer statssekretær Paul Chaffey. Han skal holde åpningsinnlegget om temaet «Ny region - bra for næringslivet».

 2. 26. oktober 2018,

  Quality Hotel Tønsberg, Ollebukta 3, Tønsberg

  DN Gasellekonferanse Tønsberg

  Kåring av fylkesvinnere for Buskerud, Telemark og Vestfold.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.