Henriette Klougart Jevnesveen er ansatt som rådgiver - salg, marked og medlemspleie i NHO Innlandet

Publisert

Det er en glede å fortelle at Henriette Klougart Jevnesveen (35) fra Lillehammer er ansatt som rådgiver i NHO Innlandet og vil starte hos oss mandag 6. januar.

Det er en glede å fortelle at Henriette Klougart Jevnesveen (35) fra Lillehammer er ansatt som rådgiver i NHO Innlandet og vil starte hos oss mandag 6. januar.

Det er en glede å fortelle at Henriette Klougart Jevnesveen (35) fra Lillehammer er ansatt som rådgiver i NHO Innlandet og vil starte hos oss mandag 6. januar. Henriette kommer fra jobben som jobb- og markedskonsulent hos Oppfølgingsenheten Frisk i Lillehammer.

Hun erstatter Kjersti Granaasen som fortsetter i NHO, men med ansvar for Leverandørutviklingsprogrammet/Innovasjon i offentlige anskaffelser i Innlandet.

Flere og mer fornøyde medlemsbedrifter

Henriette vil ha ansvar for salg, marked og medlemspleie i NHO Innlandet. I tillegg vil hun koordinere aktiviteter for NHO Reiseliv Innlandet.

Oppgavene vil være ansvarlig for verving av nye medlemmer i regionen sammen med NHOs lands- og bransjeforeninger. Videre ansvar vil være; NHOs medlemsprodukter og kurs, medlemsturneer og besøk, samt konferanser og medlemsmøter.

Henriettes bakgrunn

Hennes tidligere jobber har vært prosjektleder for medlemspleie og arrangement i Presidents Institute i København, et direktør- og ledernettverk. Før det var hun salgskoordinator i Philips Lighting i København. Hun har en master i kultur- og Idehistorie fra universitetet i Oslo og en bachelor i religionsstudier med spesialisering i religion og politikk

Vi ser fram til å ta imot Henriette og håper våre medlemmer og omgivelser gjør det samme!