NHO

Innhold

Henriette Klougart Jevnesveen er ansatt som rådgiver - salg, marked og medlemspleie i NHO Innlandet

Nyhet, NHO Innlandet

Publisert

Det er en glede å fortelle at Henriette Klougart Jevnesveen (35) fra Lillehammer er ansatt som rådgiver i NHO Innlandet og vil starte hos oss mandag 6. januar.

Det er en glede å fortelle at Henriette Klougart Jevnesveen (35) fra Lillehammer er ansatt som rådgiver i NHO Innlandet og vil starte hos oss mandag 6. januar.

Det er en glede å fortelle at Henriette Klougart Jevnesveen (35) fra Lillehammer er ansatt som rådgiver i NHO Innlandet og vil starte hos oss mandag 6. januar. Henriette kommer fra jobben som jobb- og markedskonsulent hos Oppfølgingsenheten Frisk i Lillehammer.

Hun erstatter Kjersti Granaasen som fortsetter i NHO, men med ansvar for Leverandørutviklingsprogrammet/Innovasjon i offentlige anskaffelser i Innlandet.

Flere og mer fornøyde medlemsbedrifter

Henriette vil ha ansvar for salg, marked og medlemspleie i NHO Innlandet. I tillegg vil hun koordinere aktiviteter for NHO Reiseliv Innlandet.

Oppgavene vil være ansvarlig for verving av nye medlemmer i regionen sammen med NHOs lands- og bransjeforeninger. Videre ansvar vil være; NHOs medlemsprodukter og kurs, medlemsturneer og besøk, samt konferanser og medlemsmøter.

Henriettes bakgrunn

Hennes tidligere jobber har vært prosjektleder for medlemspleie og arrangement i Presidents Institute i København, et direktør- og ledernettverk. Før det var hun salgskoordinator i Philips Lighting i København. Hun har en master i kultur- og Idehistorie fra universitetet i Oslo og en bachelor i religionsstudier med spesialisering i religion og politikk

Vi ser fram til å ta imot Henriette og håper våre medlemmer og omgivelser gjør det samme!

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: