NHO

Innhold

Nye smittevernsregler setter stopper for NHOs årskonferanse i Ålesund

Nyhet, NHO Møre og Romsdal

Publisert

Regiondirektør i NHO Møre og Romsdal, Espen Remme.

NHO Møre og Romsdals regionale årskonferanse som skulle arrangeres i Ålesund 7. januar er avlyst. Årsaken er de nye smittevernsreglene, sier regiondirektør Espen Remme.

– Det er med tungt hjerte vi er nødt å avlyse den regionale delen av NHOs årskonferanse. Men med de nye smittevernsreglende som kom søndag 3. januar har vi dessverre ikke mulighet til å gjennomføre den, sier regiondirektør i NHO Møre og Romsdal, Espen Remme.

Opptil 50 næringslivsledere og sentrale fylkespolitikere var invitert til foajeen på Parken kulturhus i Ålesund torsdag 7. januar. Der skulle det gjennomføres en såkalt hybrid-sending, med fysiske deltagere i salen på en digital sending produsert av Sunnmørsposten.  

– I for- og etterkant av den nasjonale konferansen skulle vi ha gode innslag med lokale næringslivsledere og debatt med politikere fra Mørebenken. Det er likevel viktig å presisere at den nasjonale sendingen går som planlagt fra Oslo Spektrum torsdag 7. januar fra 10.00-12.00. Sendingen kan følges på nho.no, sier Remme. 

NHOs årskonferanse i Oslo blir sett på som den viktigste møteplassen for næringlivsledere, samfunnstopper og politikere. Temaet for årets konferanse er "Jobbskaperne", der det blir satt fokus på fremtidens næringsliv og hvordan vi skal klare å skape opp mot 250 000 nye arbeidsplasser i Norge innen 2030. 

Meld deg på og se NHOs årskonferanse her.

Den nasjonale årskonferansen kan du se på nho.no kostnadsfritt. Der får du blant annet møte statsminister Erna Solberg,  den nye sjefen for Oljefondet, Nicolai Tangen NHO-direktør Ole Erik Almlid, Petter Scherven, FHI-direktør Camilla Stoltenberg og en rekke andre profilerte personer som har spennende ting å melde. Den digitale sendingen ledes av NRK-programleder og fysiker, Zelda Ekiz. 

Her kan du se alle som skal være med.

Selda Ekiz er programleder for NHOs årskonferanse "Jobbskaperne" på nho.no 7. januar kl. 10.00-12.00.