Utvider advokattilbud til medlemsbedrifter

Nyhet, NHO Møre og Romsdal

Publisert

Trond Svinø, advokat i Judicia (t.v), Espen Remme, regiondirektør NHO Møre og Romsdal og Reidar Mogstad, advokat i Larhammer Aarseth. Foto: NHO

Advokatfirmaet Judicia i Ålesund kan bistå NHOs medlemsbedrifter med juridiske tjenester.

Advokatfirmaet Judicia i Ålesund og Larhammer Aarseth Advokatfirma i Molde samarbeider med NHO Møre og Romsdal.

Eurojuris Norge og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) har siden 2011 samarbeidet om å gi NHOs medlemsbedrifter prioritert og lokal tilgang på forretningsjuridisk bistand av høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser.

I mai i år ble advokatfirmaet Judicia DA i Ålesund medlem av Eurojuris Norge. Judicia vil da, sammen med eksisterende Eurojuris Norge-medlem Larhammer Aarseth i Molde, ha til sammen 18 advokater tilgjengelig for NHOs medlemmer i Møre og Romsdal.

De fleste bedrifter har behov for juridisk rådgivning og bistand, og Larhammer Aarseth og Judicia vil fremover samarbeide tett med NHO Møre og Romsdal for å sikre og utvikle medlemmenes juridiske interesser.

- Våre advokater bistår allerede et bredt spekter av næringslivsklienter i regionen, og vi ser frem til å bli enda bedre kjent med flere av NHOs medlemsbedrifter, sier advokat Trond Svinø i Advokatfirmaet Judicia og advokat Reidar Mogstad i Larhammer Aarseth Advokatfirma.

Eurojuris Norge er det største medlemseide advokatnettverket i Norge og omfatter 17 advokatfirmaer med til sammen over 300 ansatte, hvorav 250 er advokater.

- Vi er svært fornøyde med å kunne utvide tilbudet til våre 1700 medlemsbedrifter i Møre og Romsdal. Med Judicia i sunnmørsregionen og Larhammer Aarseth i nordfylket, får enda flere medlemsbedrifter nyte godt av et høyt fagmiljø innen forretningsjus under Eurojuris-paraplyen, sier regiondirektør Espen Remme i NHO Møre og Romsdal.