Arrangement, Arrangementer, NHO Nordland

Ramtindskonferansen 2021

28. okt 2021, kl. 10:00–19:00 Brønnøysundregistrene
1900 kr
Påmeldingsfrist 01.Oktober 2021

Ramtinkonferansen vil ha fokus på alt det positive som skjer lokalt i regionen, og spre mer kunnskap om hverandre. I utgangspunktet oppsto Ramtind som en protest mot mye negativitet og sutring. De styrer etter nøkkelordene suksess, satsing, store ideer og samarbeid.

Endelig blir det ny Ramtindkonferanse! Torsdag 28. oktober tar vi løs, i Brønnøysundregistrenes nye konferansesal. Skuespiller Lena Ellingsen leder oss gjennom dagen.

Regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen i NHO Nordland skal holde innlegg med tema "Uten Brønnøysund stopper Norge!", sammen med mange gode foredragsholdere med spennende tema for det som har skjedd i Nordland!

Ramtinkonferansen vil ha fokus på alt det positive som skjer lokalt i regionen, og spre mer kunnskap om hverandre. I utgangspunktet oppsto Ramtind som en protest mot mye negativitet og sutring. De styrer etter nøkkelordene suksess, satsing, store ideer og samarbeid. Målgruppa er først og fremst næringslivet på Sør-Helgeland, men også øvrige beslutningstakere. Man ønsker å skape samfunnsengasjement og glød.
 
Målet er å bygge kunnskap, stolthet og identitet, samhold og optimisme. Det er blant annet en fast- og veldig populær - post på programmet som heter "Den lokale suksesstimen". Her forteller lokale grundere og bedriftsledere sine historier, om opp- og nedturer, suksesskriterier m.m. Det er alltid lokal kultur, som gjerne blandes med profilerte møteledere og innledere fra det øvrige Helgeland/Nordland/Nord-Norge.
 
De siste årene har det også blitt delt ut "Ramtindprisen" - en påskjønnelse til noen som har skapt verdier og satt gode spor etter seg. Konferansen er opptatt av å skape en god og uformell møteplass for næringslivet lokalt - det fins ingen andre konferanser som retter seg mot denne målgruppa i denne region. Tilbakemeldinger og evalueringer hvert år forteller oss at Ramtind er viktig og at den trengs. Støtten gis til gjennomføring av konferansen.
 
Nordnorsk Kommunikasjon AS er et kommunikajnsbyrå som har prosjektledelsen på Ramtindkonferansen, med flere medarragører bak seg!