Arrangement, Medlemsmøte, Arbeidsliv, Arrangementer, Inkludering, Medlemskap og fordeler, Seriøst arbeidsliv, NHO Arktis, NHO Nordland, Neste trekk

Agenda Nord-Norge 2021

8. nov 2021 til 9. nov 2021 Clarion Hotel The Edge, Tromsø
1495 kr

På Agenda Nord-Norge samles ledere, tenkere og engasjerte folk. Vi ønsker med samlingen å løfte opp problemstillinger basert på kunnskap – og bruker mulighetene vi har til å handle nytt, langsiktig og strategisk. Sammen med næringslivet, det offentlige og landsdelen.

«Ka no, Nord-Norge?»

Endelig ser det ut til at vi er på vei ut av pandemien. Det er ekstra gledelig for SpareBank 1 Nord-Norge, NHO og LO å kunne invitere til årets Agenda Nord-Norge, som arrangeres i Tromsø 8.-9. november.

I halvannet år har koronaviruset preget samfunnet vårt. Nå står vi imidlertid på startstreken for gjenåpningen. Så, «Ka no»? På årets konferanse spør vi hva vi har lært av pandemien, hva vi tar med oss inn i framtida, og hvilke konsekvenser koronaen har hatt for Nord-Norge og de viktigste nordnorske næringene - på både godt og vondt.

Om foredragsholderne

På årets konferanse vil vi høre innlegg fra NHO-leder Ole Erik Almlid, FHI-direktør Camilla Stoltenberg, Cilia Indahl Holmes fra EQT Foundation, futurist Liselotte Lyngsø, Moddi og John Markus Lervik fra Cognite, samt mange flere spennende foredragsholdere.

Erlend Osnes er konferansier og Gard Michalsen er debattleder.

Håper vi sees i Tromsø i november!

Les mer om arrangementet her

Arrangement i samarbeid med Sparebank 1 Nord-Norge, LO og NHO.