Arrangement, NHO Nordland

NHO Nordlands tradisjonelle hagefest 2022!

23. aug 2022, kl. 18.00–23.00 Nordland kultursenter (Bodø)
500 kr eks. mva
Påmeldingsfrist 15.08.2022

Foto:

Vi inviterer i tradisjonen tro bedriftsledere, folkevalgte, akademia, ledere i offentlig sektor, folk fra kulturliv og fagbevegelse til hagefest. Det blir som alltid både fag og fest, invitasjon sendt til alle våre medlemmer per mail!

Ikke fått invitasjon? Ta kontakt på nordland@nho.no

Tid: 23. august, kl 18.00 – 22.00
Sted: Nordland kultursenter, Gamle Riksvei 53, Bodø 


Bli med på vår tradisjonelle hagefest, her samles et stort antall bedriftsledere, næringsaktører, politikere og sentrale personer fra offentlig forvalting. Her kan du møte mange viktige beslutningstakere og vi regner med at det blir kamp om plassene!

Vi fortsetter fjoråres suksess  «Speaker’s Corner», en liten scene hvor med korte innlegg. Her kan du selv ta ordet med et kort innlegg som du gjerne vil dele med andre -ta gjerne kontakt på forhånd.

Vi serverer en matbit og noe godt i glasset. Det blir underholdning og rom for mange gode samtaler. Dette er årets nettverkstreff i Nordland!

Program:

  • Registrering, mingling og servering
  • Åpning, musikk
  • Program fra hovedscene
  • Speaker’s Corner

Invitasjon er sendt til alle våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere, om du ikke har mottat denne på mail med påmeldinglenke ber vi deg ta kontakt: nordland@nho.no


Arrangementet har begrenset antall plasser og det kan bli aktuelt med venteliste. Evt. plass vil bli bekreftet i forkant av arrangementet.

Meld deg på og sett av kvelden allerede nå!

Velkommen!