NHO Nordlands tradisjonelle hagefest 2022!

23. aug 2022, kl. 18.00–23.00
Nordland kultursenter (Bodø) 500 kr eks. mva Påmeldingsfrist 15.08.2022

Årets hagefest, med programpostene.

Vi inviterer i tradisjonen tro bedriftsledere, folkevalgte, akademia, ledere i offentlig sektor, folk fra kulturliv og fagbevegelse til hagefest. Det blir som alltid både fag og fest, invitasjon sendt til alle våre medlemmer per mail!

Ikke fått invitasjon? Ta kontakt på nordland@nho.no

Tid: 23. august, kl 18.00 – 23.00
Sted: Nordland kultursenter, Gamle Riksvei 53, Bodø 


Bli med på vår tradisjonelle hagefest, her samles et stort antall bedriftsledere, næringsaktører, politikere og sentrale personer fra offentlig forvalting. Her kan du møte mange viktige beslutningstakere og vi regner med at det blir kamp om plassene!

Programmet går rett inn i det mest dagsaktuelle sakene som preger samfunnet vårt - energi- og sikkerhetspolitikk. Vi skal få høre fra regjeringens statssekretær i Forsvarsdepartementet Bent-Joachim Bentsen og oberstløyntnant Geir Hågen Karlsen fra Forsvarets Høgskole.

Vi skal også snakke mer om energisituasjonen, og næringslivets rolle i det store bilde med adm.dir. Ole Erik Almlid i NHO og adm.dir. Åslaug Marie Haga fra Norwea.

Vi fortsetter fjoråres suksess  «Speaker’s Corner», en liten scene hvor med korte innlegg. Her kan du selv ta ordet med et kort innlegg som du gjerne vil dele med andre -ta gjerne kontakt på forhånd.

Vi serverer en matbit og noe godt i glasset. Det blir underholdning og rom for mange gode samtaler. Dette er årets nettverkstreff i Nordland!

Invitasjon er sendt til alle våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere, om du ikke har mottat denne på mail med påmeldinglenke ber vi deg ta kontakt: nordland@nho.noVelkommen!  

Program for dagen

Dørene åpner kl: 17.30, da blir det registrering, velkomstdrink og fotografering for de som ønsker det. Velkommen!
18.00 Velkomst av styreleder Espen Haaland, NHO Nordland
18.05 Fylkesrådsleder Tomas Norvoll
18.20 Ole Erik Almlid, administrerende direktør i NHO
18.35 Statssekretær Bent-Joachim Bentzen, Forsvarsdepartementet
18.50 Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen, Forsvarets Høgskole
19.05 Åslaug Haga, administrerende direktør i Norwea
For å sette alt vi har hørt i et markedsperspektiv samler vi alle innledere i et panel ledet av kommentator Maja Sojtaric, sammenhengen mellom energi- og sikkerhetspolitikk.
19.45 Musikalsk innslag!
20.00 Mingling og lett servering
Fra klokken 21.00 åpnes speakers corner i 30minutter, her er det mulig å ta scenen i maks 5 minutter for å lufte det du har på hjertet; enten det er relatert til programmet eller ikke.