Industri 2023

20.–21. sep 2023
Quality Hotel Ramsalt i Bodø Konferanseavgift begge dager: 5.400,- inkludert 3 retters festmiddag (eks mva) Konferanse begge dager uten middag kr 4.300,- (eks mva)

Industrikonferansen i Bodø er i 2023 den 20. og 21. september er mer relevant en noen gang med store strømkostnader for industrien, råstoffmangel og geopolitiske utfordringer. Vi ser frem til et godt program med mange spennende og relevante tema.

Vi som arrangører har allerede merket pågang for å melde seg på årets konferanse den 20. og 21. september, med begrenset antall deltagere.

Nå er påmeldingen åpen for deltagelse på vår felles nettside www.industribodo.no her vil programmet også oppdateres fortløpende de kommende ukene. Direktelink til påmeldingen finner du her

Kvaliteten på det faglige innholdet er som vanlig topp, slik som dere tidligere deltagere har blitt vant til. Vi har allerede booket fantastiske forelesere som er de fremste i sine felt. Disse vil bidra med sine erfaringer på det fagområdet du jobber med til daglig.

I år kan vi friste med et spennende program:

  • Kraft og industriutvikling for industrien i Norge
  • IRA- Inflation Reduction Act i USA og Europas reaksjon på dette
  • Hvordan øke strømoverføringer til industrien
  • Finansiering – kapital i norsk og internasjonal industri
  • Hva er vilkårene og markedet for klimavennlige investeringer.
  • Hvilken  kompetansebehov trenger industrien
  • Hva må til for industrivekst i Norge?

Meld deg på og vær sikker på du får plass på en av industriens gode møteplasser i Bodø 20. -21. september. Påmelding og informasjon www.industribodo.no

NHO Nordland er en stolt partner av Industri 2023, med mange sterke industribedrifter og industrihistorie i nord er det derfor viktig for oss å sette industriell utvikling på agendaen! Du finner oversikt over alle partnerene her.