NHO

Innhold

NHO Nordlands årskonferanse 2019

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

Ole Erik Almlid

Møt NHOs nye adm. dir. Ole Erik Almlid

Velkommen til NHO Nordlands årskonferanse 2019. Tema er Vi og verden. Her setter vi fokus på verdien av handel og betydningen av eksport som grunnlag for velferdssamfunnet. Nordland er et av landets største eksportfylker og bedriftene i fylket bidrar gjennom dette til samfunnsbyggingen i hele landet. Det skal vi markere på årets konferanse. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Nord universitet.

Tirsdag 26. februar inviterer vi  til årets NHO konferanse i Nordland. Vi setter Nordland inn i en større sammenheng og viser verdien av eksporten fra fylket. Norge er avhengig av handel med omverden og bedriftene i Nordland er betydelige aktører i den internasjonale handelen. Ca. 70 prosent av all eksport fra Nordland går til EU-landene. EØS avtalen er derfor svært viktig for Nordland, noe som vil bli godt belyst under arrangementet.

Nord universitet er en svært viktig institusjon for nærings- og samfunnsutviklingen i Nord-Norge. Betydningen av et eget universitet i fylket kan ikke overvurderes og vi må sørge for at universitetet får rammer til å videreutvikle seg og bli den motoren for kompetanse som næringslivet i landsdelen har behov for. Forskning og innovasjon skal bidra til nye løsninger og forretningsmuligheter og høyt utdannet ungdom skal bidra til vekst og utvikling i næringslivet i Nordland. Derfor må utdanning og næringsliv jobbe enda tettere sammen og derfor arrangerer vi årskonferansen sammen!

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: