NHO

Innhold

Daniel Bjarmann-Simonsen ny direktør i NHO Nordland

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

#205

Daniel Bjarmann-Simonsen er ansatt som ny regiondirektør i NHO Nordland. Foto: Næringsdepartementet

NHO har ansatt statssekretær Daniel Bjarmann-Simonsen som ny regiondirektør i Nordland. Han tiltrer i NHO i løpet av høsten 2019.

Bjarmann-Simonsen (33) har vært statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet siden januar 2018.

- Jeg er veldig glad for å ha fått jobben som regiondirektør i NHO. Hvis det var en jobb som kunne få meg til å tenke tanken på å takke for meg i regjeringen, så var det denne. Da jeg kom gjennom nåløyet, kunne jeg ikke si nei, sier Daniel Bjarmann-Simonsen.

- Verdien av jobb og verdiskaping er velferd. Vi i nord skal bidra enda mer til det, slik at vi leve gode liv i fremtiden. Å få jobbe med og for det er det jeg ånder og gløder for. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppdraget og jeg gleder meg til komme hjem til nord, sier 33-åringen.

Styreleder Espen Haaland i NHO Nordland er glad for at Bjarmann-Simonsen har takket ja til jobben.

- Daniel er kunnskapsrik, strukturert og arbeidsom, og har et svært godt nettverk innen nærings- og samfunnslivet i hele fylket. Styret ser fram til å få Daniel på plass og gleder oss til samarbeidet i årene som kommer, sier Haaland.

NHO Nordland har 1600 medlemmer og regiondirektørstillingen i Nordland bekles i dag av Ole-Henrik Hjartøy, som blir pensjonist 31. desember 2019.

Daniel Bjarmann-Simonsen er av Kongen i statsråd fredag 14. juni gitt avskjed i nåde. Det vil nå være opp til Karantenenemda å avgjøre når han kan begynne i ny jobb.

- Daniel Bjarmann-Simonsen har sterk politisk erfaring, ledet storprosjektet Ny by-Ny flyplass, næringslivserfaring og erfaring fra det offentlige og vil være en viktig tilvekst til NHOs regionale og nasjonale arbeid. Vi er veldig glade for å ha fått Daniel med på laget i Nordland og i NHO, sier direktør for medlem og regioner i NHO, Christian Chramer.

Spørsmål kan rettes til:

  • Daniel Bjarmann-Simonsen: 992 29 008
  • Espen Haaland: 920 13 500
  • Christian Chramer: 928 82 360

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: