Frokostmøte med NHO Gründer 17 - 18.oktober

Nyhet, NHO Nordland

Publisert

NHO Gründer Banner

NHO Gründer.

17 - 18.oktober lanseres NHO Gründer- og det gjennomføres frokostmøter i henholdsvis Mo i Rana og Mosjøen. Ønsker du å delta? Meld deg på i dag.

15- 19.oktober går Gründeruka Helgeland av stabelen. Det er et årlig arrangement som kom på plass første gang i 2017 etter initiativ fra gründere, nærings- og organisasjonsmiljøer på Helgeland, deriblant Rana Utviklingsselskap og Mosjøen og Omegn Næringsselskap.

Gründeruka Helgeland har til formål å fremme og utvikle entreprenørskap og inspirere etablerte bedrifter til vekst.

Målgruppen for Gründeruka Helgeland er alle med interesse for entreprenørskap, de med en god ide, eller lyst til å starte/videreutvikle egen bedrift. Det er arrangementer for de som bare er litt nysgjerrig, og for de som går med en gründer i magen. For de som driver eget firma allerede og det etablerte næringslivet.

Deres mål er å skape en sterkere kultur og oppmerksomhet for innovasjon og entreprenørskap på Helgeland og bidra til at det etableres lønnsomme arbeidsplasser og virksomheter.

I år så vil NHO Nordland og NHO Gründer delta med to egne frokostmøter på Gründeruka Helgeland. De vil foregå onsdag 17.oktober hos Campus Helgeland i Mo i Rana fra 08.00, samt torsdag 18.oktober fra 08.00 hos VÆXT i Mosjøen. Møtene er åpne for alle, så meld deg gjerne på i dag.

Har du en gründer i magen, er i etableringsfasen eller allerede har din egen virksomhet? Kom å bli med oss! Hva kan vi tilby deg? Vi har først og fremst et stort nettverk som kan være av verdi for deg. I tillegg vil vi gjerne tilby deg og din virksomhet bistand i form av feks rådgivning, advokathjelp, tilgang til elektronisk arbeidsgiververktøy, pensjon, bistand til finansiering og regelverk. Dette får du vite mer om hos oss, samtidig som du møter andre næringslivs-bedrifter og gründere.

Les mer om Gründeruka Helgeland og meld deg på her: 

Følg oss også på Facebook