Hold av dagen til Skreimølja 2022!

For første gang på to år samler vi endelig til godt lag igjen i Svolvær med tradisjonell skreimølje og et faglig program med en blå tråd! Vi skal fra havbunn til overflate, og høre fra flere spennende prosjekter som pågår langst kysten i Nordland.

NHO Nordlands tradisjonsrike skreimølje er en hyllest til historien, men med blikket rettet fremover. Her møtes bedriftene som bygger landet og politikere og byråkrater som legger til rette, for litt faglig påfyll og det beste havet kan tilby. Bli med og diskutere skrei, lever, rogn og fremtiden her nord- det vi skal skape og leve av de neste hundre årene.

Også i år vil det være et ettermiddags-/kveldsarrangement med faglig påfyll fra høykompetente bidragsytere, før det serveres mølje med påfølgende sosialisering. Vi tar selvsagt hensyn til smittevernsituasjonene, og må ta forbehold om at situasjonen kan endre seg. Vi skal imidlertid gjøre hva vi kan for å sikre at mølja blir gjennomført, og at den bli av høyeste kvalitet.

Hold av dagen!
Dato: 22.februar 2022
Tid: ca. 18.00 og ut dagen
Sted: Svolvær

Det vil ønskes velkommen av leder i Lofotrådet Elisabeth Mikalsen etterfulgt av den nye fiskeri- og havministeren Bjørnar Skjæran (ap). Og professor Ove Jacobsen fra NHH vil tegne sirkelen for programmet!

Programmet oppdateres på våre hjemmesider når det er klart -Skreimølje 2022.


Er du klar for mølje er det bare å melde deg på!
Påmeldingen er bindene fra og med 10.februar, så hold av plassen din allerede nå!